Anakart B760M D3H DDR4 bildiğim kadarıyla destekliyor siz de bakabilir misiniz? Sorun yaşar mıyım? Ramım 16 gb alacağım ram da öyle sadece birinin sonu 16 diğeri 16-nAnakartınız kaç gb destekliyor ve ramleriniz kaç gb
Doğrudur.16gb x 2 mi yapıcaksınız
Teşekkür ederimİnternetten baktığım kadarıyla destekliyor ama siz yinede anakartınızın bellek (ram) kapasitesini öğrenmek için youtube dan video izleyin iyi günler.
Kit olarak derken tam olarak neyi kastediyorsun anlayamadım.Yüksek ihtimal çalışacaktır fakat kit olarak almak en sağlıklısı.
Linkini atar mısınız hocam sonu 16-N ile biten bir ram bulamadım.Anakart B760M D3H DDR4 bildiğim kadarıyla destekliyor siz de bakabilir misiniz? Sorun yaşar mıyım? Ramım 16 gb alacağım ram da öyle sadece birinin sonu 16 diğeri 16-n
Azerbaycanlıyım da aynısından bulamıyorum piyasada tükenmiş sadece 16-n li versiyonu var.Linkini atar mısınız hocam sonu 16-N ile biten bir ram bulamadım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayrıca anakartınız 128 GB ram destekliyor. Hem kullandığınız ramin aynısını almak daha faydalı olur.
O zaman alın hocam. Özellikleri de aynı, bir şey olacağını sanmıyorum. Olursa da iade edersiniz.Azerbaycanlıyım da aynısından bulamıyorum piyasada tükenmiş sadece 16-n li versiyonu var.