Ram Yükseltme Hakkında

Ram önemli zaten ama sonradan eklenebilir ama sonradan işlemci nasıl değiştirsin bir 30 saniye düşünün yazmadan önce.Okuyun en azından yazılanı anlamaya çalışın öneride bulunun sonra.

Ram önemli zaten ama sonradan eklenebilir ama sonradan işlemci nasıl değiştirsin bir 30 saniye düşünün yazmadan önce.Okuyun en azından yazılanı anlamaya çalışın öneride bulunun sonra.

İşlemci sonradan değiştirilemiyor mu? 30 saniye sen düşün ve bu saçma yorumunu irdele bakalım. İki işlemci arasında ne fark var ama 8 ve 16 gb ram arasında dünya kadar fark var. Bu işleri bilmeden, sırf yorum laf olsun diye forumda kendini göstermek için yorum yapacağına git önce teknoloji araştır. Hayatında kaç tane bilgisayar topladın sen?

İşlemci sonradan değiştirilemiyor mu? 30 saniye sen düşün ve bu saçma yorumunu irdele bakalım. İki işlemci arasında ne fark var ama 8 ve 16 gb ram arasında dünya kadar fark var. Bu işleri bilmeden, sırf yorum laf olsun diye forumda kendini göstermek için yorum yapacağına git önce teknoloji araştır. Hayatında kaç tane bilgisayar topladın sen?
İşlemci değiştirirse edeceği zararı düşündünüz mü 2.el işlemci satmak çok kolay değil ayrıca 1-2 ay 8gb ram ile idare edilip sonra eklenmesi kesinlikle çok daha mantıklı.

Ben kendimi asla göstermeye çalışmıyorum o reaksiyon puanı da umrumda değil zaten istediğim bileşenlere sahibim şuanda.Sadece aşırı bilgisiz arkadaşlar var onlara paralarını boşa vermemeleri konusunda yardım etmeye çalışıyorum.

Ram 8 de şuanlık işini görür.
Hem 16 yapmak istersen para biriktirmeye bak. ✔ ;)

Kesinlikle RAM'den kıs. İşlemciyi değiştirmek masraflı ama RAM'de sadece yanına bir tane daha takman lazım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,837
Üyeler
198,202
Son üye
Redaxx
Geri