Ramlerde öyle 2 slot 4 slot desteği diye birsey duymadım ben.ilerleyen dönemlerde 4 slotu birden kullanmak istersen 4 slotu da destekleyen bir ram alman lazım dedi.
Eğer uyguna bulabilirsen 3600 MHz CL16 almanı tavsiye ederim. 3600 MHz üstünde sistemin performansı çok büyük ihtimalle düşecektir.Elimde bu RAM'den var. Lightroom da edit yaparken çok kasmaya başladı. raw editliyorum. çift kanal kullanıyorum 16gb. 32 veya 64'e yükseltmek istiyorum. elimdekileri satıp ne almalıyım ve satmadan 32 ye mi yükseltmeliyim yeterli gelir mi ?
Alıntıyı görüntüle
Neden düşüyor tam olarak açıklayabilir misiniz? 4400 MHz alsam daha iyi değil mi?Eğer uyguna bulabilirsen 3600 MHz CL16 almanı tavsiye ederim. 3600 MHz üstünde sistemin performansı çok büyük ihtimalle düşecektir.
Bellek kontrolcüsü Gear 2 moduna geçiyor. Bu da bellek kontrolcüsünün daha yavaş çalışmasını sağlıyor. 3600 MHz üstüne çıkmanı önermem. 3600 MHz ve altında sistem Gear 1 olarak çalışıyor.Neden düşüyor tam olarak açıklayabilir misiniz? 4400 MHz alsam daha iyi değil mi?