yok knk havalı olmak için içenlerden değilim eywSen baya çılgın birşeye benziyorsun he baya havalısın.
yok knk havalı olmak için içenlerden değilim eywSen baya çılgın birşeye benziyorsun he baya havalısın.
Kes sesini bence.yok knk havalı olmak için içenlerden değilim eyw
senin için ban yiyemicem knki salKes sesini bence.
recebe niye sövdünDalgami geçiyon lan
trol değil?şu troll konular da olmasa iyi olacak da...
dostum cok havalisin yao sırada ramazanın ilk günü bira içen ben
trol değil?
donla yiyorum kardeşim ister inan ister inanmakanka git kendini kandır. yeni açılmış hesap, verdiğin cevaplar bile bas bas bağırıyor troll olduğunu.
istersen donunu ye mesele bu değil. soruyorsun günah mı diye millet şort giy diyor rahatsız oluyorum diyorsun. çözüm amaçlı konu açmamışsın demekki ne bekliyorsun saçma sapan ilgi görmeye mi çalışıyorsun? nasıl rahat ediyorsan öyle yiyeceksin madem ne diye konu açıyorsun. artık yapacak bir şey bulamadığından mı çocuksu tavrınızdan dolayı mı anlamsız hareketler yapıyorsun farkında bile değilsin.donla yiyorum kardeşim ister inan ister inanma
günah mı diye soryom kafan mı güzelistersen donunu ye mesele bu değil. soruyorsun günah mı diye millet şort giy diyor rahatsız oluyorum diyorsun. çözüm amaçlı konu açmamışsın demekki ne bekliyorsun saçma sapan ilgi görmeye mi çalışıyorsun? nasıl rahat ediyorsan öyle yiyeceksin madem ne diye konu açıyorsun. artık yapacak bir şey bulamadığından mı çocuksu tavrınızdan dolayı mı anlamsız hareketler yapıyorsun farkında bile değilsin.