ZulacıOsmanRTE❤
80+
Gerçek müslümanlar oruç tutarken zorlanmaz her şeye karşı gelmeye hazırdır benim gibi mesela neyse Allah hayırlı oruçlar versin cümlemize (Amin)
Zorlananlar kafir mi oluyor yani?Gerçek müslümanlar oruç tutarken zorlanmaz her şeye karşı gelmeye hazırdır benim gibi mesela neyse Allah hayırlı oruçlar versin cümlemize (Amin)
Allah bilir ben nereden biliyim töğbe töğbeZorlananlar kafir mi oluyor yani?
Oruç tutarken zorlanmayanların gerçek müslüman olduğunu biliyorsun ama.Allah bilir ben nereden biliyim töğbe töğbe
Tamam kardeşim tüm huriler seninGerçek müslümanlar oruç tutarken zorlanmaz her şeye karşı gelmeye hazırdır benim gibi mesela neyse Allah hayırlı oruçlar versin cümlemize (Amin)
çiki çiki ban banGerçek müslümanlar oruç tutarken zorlanmaz her şeye karşı gelmeye hazırdır benim gibi mesela neyse Allah hayırlı oruçlar versin cümlemize (Amin)
@Mehmet Yılmaz bu üye multiden mi yoksaAllah bilir ben nereden biliyim töğbe töğbe
bu dediğinden dolayı mı ban yedi?Gerçek müslümanlar oruç tutarken zorlanmaz her şeye karşı gelmeye hazırdır benim gibi mesela neyse Allah hayırlı oruçlar versin cümlemize (Amin)
Çoklu hesap.
Deme öyle ağzımda garip bir tat var galiba susuzluktan şşşbaba 1 litre su içmişsin tabii susamazsın HAHAHKASF
eline sağlık