Çözüldü✓ Ram'da marka önemli mi?

MY. DEMİR

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
182
Bütçe
250.0
Samsung ddr4 4gb 2133mhz cl15 ramim var ama satın almak için bir ikincisi daha yok. Laptobumu 8gb'ta çıkarmak istiyorum,link atarak yardımcı olabilir misiniz?

Samsung ddr4 4gb 2133mhz cl15 ramim var ama satın almak için bir ikincisi daha yok. Laptobumu 8gb'ta çıkarmak istiyorum,link atarak yardımcı olabilir misiniz?
sersivisi arayıp bilgi alsan daha iyi olur. onlar ramleri , çipsetleri vs vs çok daha iyi biliyorlardır.

Elbette önemli. Bu ürettikleri belleklerin arkasında durabilmeleri, sorun çıktığı esnada size sorunsuz bir şekilde müşteri memnuniyeti sunabilmeleri gerek

Elbette önemli. Bu ürettikleri belleklerin arkasında durabilmeleri, sorun çıktığı esnada size sorunsuz bir şekilde müşteri memnuniyeti sunabilmeleri gerek
Biri samsung diğeri farklı bir marka olsa sıkıntı olur mu yani anlaşılır yazmamışım başlığı üzgünüm.

Biri samsung diğeri farklı bir marka olsa sıkıntı olur mu yani anlaşılır yazmamışım başlığı üzgünüm.
Hocam laptopda voltaj cl gb ve mhz değerleri aynı olduktan sonra pek sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum.

2133 mhz cl15 rame sahip olan adama 2666 mhz cl19 ram öneriyorsun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Olmaz mhz,cl önemli.

Geri