Çözüldü✓ Ramim orjinal mi sahte mi?

Reaksiyon skoru
30
Arkadaşlar merhaba laptopuma 8 gb ram aldım dual channel yapmak için ve oldu da, sorum şu;
şimdi cpu-z uygulamasında iki rami de karşılaştırdığımda markaları üretim yerleri vs hepsi aynı sadece üretim tarihleri farklı ikisi de ramaxel micron technology , değerleri de tıpatıp aynı, bu ramin çakma çıkma ihtimali var mıdır?

Arkadaşlar merhaba laptopuma 8 gb ram aldım dual channel yapmak için ve oldu da, sorum şu;
şimdi cpu-z uygulamasında iki rami de karşılaştırdığımda markaları üretim yerleri vs hepsi aynı sadece üretim tarihleri farklı ikisi de ramaxel micron technology , değerleri de tıpatıp aynı, bu ramin çakma çıkma ihtimali var mıdır?
knk üretim tRİHİ FARKLI derken sen birini pc aldığında üzerinde takılı geldi diğerini sonradan aldın üretim tarihlerinin farklı olması normal değilmi ?

rami sonradan almadınız mı, normal değil mi zaten üretim tarihinin farklı olması

Nasıl ya ben bütün ramlar aynı anda üretiliyor sonra fabrika kapatılıyor sanıyordum skdjdkdks hocam artık troll olduğunu düşünmeye başladım ya. Tek fark üretim tarihi ise sence de normal değil mi. Markete git raflardaki ürünlerin üretim tarihine bak. Öndeki ile arkadaki bile farklı yani doğal değil mi sence de farklı zamanda üretilip aynı özelliklere sahip olması

Geri