Ramimi Değiştirmeli Miyim?

dual challange performansı artırır bu doğru ama öyle ahım şahım bi artış yok yani girdiğin zahmete değmez hayal kırıklığına uğramanı istemem ama dersen ki 8 gb lik ramleri 2400 mhz yerine 3000 falan alırım dersen yap derim

Dostum dual channel yapmak mhz leri topluyacaktır mesela 16 GB 2400 mhz ise 2x8 GB toplamda 4800 mhz çıkabilir çok fps artmaz maks 10 fps fakat tek slotun da yararlı olduğu yerler var aklımda değil. He birde anakart yeni ise quad channel vardır belki ozaman 4x4 hepsinden iyi olur mesela.

Mhz değerin düşük, bütçen varsa anakartının desteklediği mhz değerinde ram al.
Bu ramleride satabilirsen bir miktar karşılarsın. ✅

Ramin MHZ'sini 3000 aşağı yapmaz isen güzel olur.

bende suan 16 gb tek slot 2400 mhz ram var bunu 8 + 8 yapmak icin satıp yeni ram alsam degermi faydasını gorurmuyum ?

Çift kanal ram in mutlaka faydası olur ancak ram degistireceksen güncel oyunları programları vs. Rahat kullanmak istiyorsan tavsiyem 3000 Mhz ve üzeri olsun Sac değeride mümkün olduğunca düşük olsun ne kadar veri aksaması düşük olursa o kadar iyi olur

bende suan 16 gb tek slot 2400 mhz ram var bunu 8 + 8 yapmak icin satıp yeni ram alsam degermi faydasını gorurmuyum ?
Sisteminin geri kalanı çöpse hiç uğraşma ama gerçekten sisteminde bir kasma donma yavaşlık (oyundan bahsetmiyorum sistemsel olarak diyorum) git 2x8 3000 MHz bir şey bul farkı sen de görürsün.

Onu satmak yerine cl ve mhz degeri ayni bi ram altak 8 gb lik ayni dual channel performansini alirsin zaten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,172
Üyeler
184,272
Son üye
Trueno
Geri