donsuz kral
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 3
birini bana verirmisin4 PC'ye sahibim.
birini bana verirmisin4 PC'ye sahibim.
Aynı problemlerle karşılaşılıyor. LPX, RGB Pro.. Eski olanlarında bile bu hata mevcut. Sırf tüm sistem Corsair olsun diye tek tek hepsini denedim. Bazı işlemcilerde hata veriyor.Konudakiler rgb pro ama bunlar lpx?
Olaya düzgünce bak derim, yoksa ben de 4.32 sürümlerin sorun çıkarabildiğini biliyorum ama buna kronik sorunlu diyemem.Adamı tek bulmuşsunuz 5 kişi suçluyorsunuz. Bi durun be. Gidin bi araştırın bu ramlerde sorun var mı yok mu sonra gelin.
Corsair Vengeance LPX - XMP not working
Hi, My system has following specs: - CPU: 2600X - MOBO: MSI Gaming pro carbon X370 (I'm on the latest bios 7A32v1NV) - GPU: ASUS GTX 1070 - RAM: 4x8GB Corsair Vengeance LPX 3200MHZ (CMK16GX4M2B3200C16) off which: -2x8GB Samsung K4A8G085WB-BCPB -2x8GB Hynix H5AN8G8NAFR-TFC Context: I build my syst...linustechtips.com
"kronik" sorunlu diyebilmen için tüm ürünlerde fabrika hatası falan olması lazım, bazı kişilerde problem oldu diye "kronik" sorunlu diyemezsinAynı problemlerle karşılaşılıyor. LPX, RGB Pro.. Eski olanlarında bile bu hata mevcut. Sırf tüm sistem Corsair olsun diye tek tek hepsini denedim. Bazı işlemcilerde hata veriyor.
bu iqsu dusuk insanlarla vakit kaybetmeyin sizler bu ramler icin saatinizi harcamissiniz.Uğraşmayacağım.
Ben tek de yeterim, merak etme. Adam gelmiş XMP açılmıyor kronik sorunlu damgası yapıştırmış. Konu sahibi önceden 3200 MHz kullanabildiğini konuda belirtmiş. Kronik sorunlu olsa sence başta 3200 MHz açabilir miydi? Akıl var mantık var.Adamı tek bulmuşsunuz 5 kişi suçluyorsunuz. Bi durun be. Gidin bi araştırın bu ramlerde sorun var mı yok mu sonra gelin.
Pc yi 2.el almıstım 2 -3 sene once 3200 kullanıyordum sonradan dikkatimi çekti 2133 e düştüğünü neden oldu bilgim yok
Kanka benimki düzgünmü çalışıyor bi bakarmısın ,Uğraşmayacağım.
furkan karagulle bayildiBen tek de yeterim, merak etme.
Düzgün çalışıyor dostum.Kanka benimki düzgünmü çalışıyor bi bakarmısın ,
Yok sayılmış içeriklere bakmıyorum.furkan karagulle bayildi