sadece mhz değiştirdim cl değeriyle veya voltajla oynamadımvoltajı gecikme değerlerini vs doğru ayarladıysan bi sorun olmaz
xmp profili açmışsın galibasadece mhz değiştirdim cl değeriyle veya voltajla oynamadım
sıkıntı olmaz kısacasıxmp profili açmışsın galiba
Evt. İlk seferinde 4400mhz almayı denedim bi süre açılmadı pc sonra 4000mhz düşürdüm herhangi bi hata mavi ekran vermedi. İyi mi Kötü mi bilmiyorum.Nasıl? O kadar yüksek frekansa çekmene rağmen çalışıyormu?
ben 3000'den 3200 çekmeye korkuyorum valla ya ben hiç bilmediğimden yada korktuğumdan mi şuan aklımı çeldin tabii ama ben 200 MHz denerim en fazlaEvt. İlk seferinde 4400mhz almayı denedim bi süre açılmadı pc sonra 4000mhz düşürdüm herhangi bi hata mavi ekran vermedi. İyi mi Kötü mi bilmiyorum.
Voltaj değiştirmeden nasıl 4000 e çektiniz , ilginç. Zentimings ten kontrol ettiniz miRamlerimi 3200mhz den 4000 mhz çektim. Ramlerde bi eskime,yanma, bozulma olur mu?
görev yöneticisinden ve cpu z gibi programlardan bakınca 4000mhz yazıyor.Voltaj değiştirmeden nasıl 4000 e çektiniz , ilginç. Zentimings ten kontrol ettiniz mi
Performansa bi katkısı oldu mu peki ?görev yöneticisinden ve cpu z gibi programlardan bakınca 4000mhz yazıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada biostan manuel olarak çektim
rdr2de ultra her şey açıkken ortalama 60fps alırken, 4000Performansa bi katkısı oldu mu peki ?