Neler Yeni

Çözüldü✓ Ramlerim boşta %60 kullanıyor

san_ozsaho

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Şan Özşaho
16x2 ddr5 6000mhz ram'lere sahibim şuanda doğru dürüst birsey açık olmamasına rağmen %60 ram kullanımı var windows 10 pro kullanıyorum 22H2 sürümü

Ekler

• Screenshot_20250203_133309_Gallery.jpg
    Screenshot_20250203_133309_Gallery.jpg
    842.1 KB · Hit: 21

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
201
İsim
Alperen Yılmaz
16x2 ddr5 6000mhz ram'lere sahibim şuanda doğru dürüst birsey açık olmamasına rağmen %60 ram kullanımı var windows 10 pro kullanıyorum 22H2 sürümü
Pc de malware bytes la yada herhangi bir virüs programıyla tarama yap

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,242
İsim
Yuzarsef
Birden çok nvidia app var kısaca virüs var bilgisayarında sıkıntı yani. Güvenli modda malware ile tarat ve mrt de çalıştır.

Bluelektro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
321
İsim
Melih Baygör
malwarebytes kaspersky ile aynı işlevde değil. ayrıca kullanmanı öneririm. güvenli modda ddu ile ekran kartı driverını silip tekrar kurmayı deneyebilirsin. virüsten ziyade sanki bir çakışma mevcut gibi. amd host application uygulaması işlemci için mi bulunuyor?

san_ozsaho

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Şan Özşaho
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Birden çok nvidia app var kısaca virüs var bilgisayarında sıkıntı yani. Güvenli modda malware ile tarat ve mrt de çalıştır.
Kaspersky ile bir tam tarama yapmayı deneyeceğim bir şey bulamazsa dediğiniz gibi de denerim
Mesaj otomatik birleştirildi:

malwarebytes kaspersky ile aynı işlevde değil. ayrıca kullanmanı öneririm. güvenli modda ddu ile ekran kartı driverını silip tekrar kurmayı deneyebilirsin. virüsten ziyade sanki bir çakışma mevcut gibi. amd host application uygulaması işlemci için mi bulunuyor?
Evet işlemcim r7 78003dx ekran kartım rtx 4070ti super

Tam ne zaman başladı bilmiyorum ama belki nvidia'nın programını güncelledimten sonra olmuştur

san_ozsaho

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Şan Özşaho
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kaspersky ile bir tam tarama yapmayı deneyeceğim bir şey bulamazsa dediğiniz gibi de denerim

Evet işlemcim r7 78003dx ekran kartım rtx 4070ti super

Tam ne zaman başladı bilmiyorum ama belki nvidia'nın programını güncelledimten sonra olmuştur
Ddu ile driverlari silip yeniden yükledim sorun çözüldü, teşekkürler herkese

Top Bottom