MuratAbiGF Fedaisi
80+ Silver

- Reaksiyon skoru
 - 1,214

ramin güzel görünüyor istersen oc ile 3600 bile yapabilirsin ama ben bu konuyu bilmiyorum

Isınır vs bişe olur diye korkuyorum o yüzden oc den uzağımramin güzel görünüyor istersen oc ile 3600 bile yapabilirsin ama ben bu konuyu bilmiyorum
kanki istersen dc ver anlatayım aynı anakart var bende çünküProfile 1 e çektim oldu arkadaşlar 3200 MHz ye çıktı umarım bi sıkıntı olmaz pc de. Başka bildiğiniz bios ayarı var mı pc ilk alındığında yapılabilecek hiç bilmeyen biri olarak söylüyorum overclock vesayre olmasın ama
en önemli eksiğin şuan bios sürümünün eski olmasıProfile 1 e çektim oldu arkadaşlar 3200 MHz ye çıktı umarım bi sıkıntı olmaz pc de. Başka bildiğiniz bios ayarı var mı pc ilk alındığında yapılabilecek hiç bilmeyen biri olarak söylüyorum overclock vesayre olmasın ama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Isınır vs bişe olur diye korkuyorum o yüzden oc den uzağım
Zahmet etmeyelim hocam son bir soru soracam ekteki cpu z resimlerinde ramlerin dual kanal yazısını görmedim bu bi sorun olurmu aynı ramden 2 tane var çünkü pc dekanki istersen dc ver anlatayım aynı anakart var bende çünkü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
en önemli eksiğin şuan bios sürümünün eski olması
onu bilemiyorumZahmet etmeyelim hocam son bir soru soracam ekteki cpu z resimlerinde ramlerin dual kanal yazısını görmedim bu bi sorun olurmu aynı ramden 2 tane var çünkü pc de
evet en güncel sürüm bu güncelledikten sonra bios sıfırlanır yine ramlari 3200 yapman gerekirBiosu güncellicem şimdi de bu değil mi onaylamak için soruyorum @MuratAbiGF Fedaisi
evet yaptım internetten bakarak hallettim teşekkürlerevet en güncel sürüm bu güncelledikten sonra bios sıfırlanır yine ramlari 3200 yapman gerekir
bios güncellemeyi biliyorsun değil mi
fan değerlerinin değişmemesi lazım zatenleri otomatik olarak yükseltiyor anakart ama bende olmadı. Kaydetme yerinde sadece axmp d
belki onların ramı soğutmasızdır ondan olabilir ama senin ramınde soğutma var bende xmp açtığımda fan değerleri yükselmiyor anormal bir durum yok yaniİnternetten izlediğim 1 2 kişide attığım görseldeki gibi şeyler de değişmişti sebebi ne de sistemin yeni ramle uygun çalışması için demişlerdi bende olmadı ama