Ramlerimi 16 yapmak istiyorum

bruhmettin

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
349
İyi akşamlar 8gb ramim var 16 yapmak istiyorum ancak aynı modelden stokta yok ne yapmalıyım (evet daha önce sordum ancak çoğu kişi aynısını almak en sağlıklısı stoğu bekle demiş ama stok uzun zamandır yok benim merak ettiğim farklı model ancak mhz leri felan aynı olsa sıkıntı yapmadan çalışırmı ramler)

İyi akşamlar 8gb ramim var 16 yapmak istiyorum ancak aynı modelden stokta yok ne yapmalıyım (evet daha önce sordum ancak çoğu kişi aynısını almak en sağlıklısı stoğu bekle demiş ama stok uzun zamandır yok benim merak ettiğim farklı model ancak mhz leri felan aynı olsa sıkıntı yapmadan çalışırmı ramler)
modeli ne ?

cl ve mhz aynı olursa stabıl calısma olasılıgı yuksek

?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aga sen olsan ne yapardın hangi rami alırdın
o üretilmiyor herhalde artık olmadı aynı cl aynı mhz de birtane al kullan dicemde bilemiyorum

Teknobiyotikte 340 TL'ye satılıyor ancak 11.11 kampanyasına bakarsanız daha ucuza bulma şansınız daha fazla.

elindeki ram i satım o şekilde bakabilirsin 2 tane alırsın hem sıfır ram almış olursun 340 tl yede çok rahat 3200 mhz cl 16 bulunur şimdiden hayırlı olsun

Teknobiyotikte 340 TL'ye satılıyor ancak 11.11 kampanyasına bakarsanız daha ucuza bulma şansınız daha fazla.
teknobiyotikte geçici olarak temin edilmemetedir diyor tek hepsiburadada var ondada 1000tl di anlamadım neden 1000tl

elindeki ram i satım o şekilde bakabilirsin 2 tane alırsın hem sıfır ram almış olursun 340 TL yede çok rahat 3200 mhz cl 16 bulunur şimdiden hayırlı olsun
ya satma işlerine hiç girmek istemiyorum galiba aynı markanın mhz ve cl si aynı olanından alırım

teknobiyotikte geçici olarak temin edilmemetedir diyor tek hepsiburadada var ondada 1000tl di anlamadım neden 1000tl

ya satma işlerine hiç girmek istemiyorum galiba aynı markanın mhz ve cl si aynı olanından alırım
tercih senin tabii ki ama ben olsam kişisel olarak onu satar sıfır ram e geçerdim 200 mhz de fazla olurdu bide ben rahatsızım kafamda rahat etmez öyle olursa biri sıfır biri biraz kullanılmış tamam dual kit olur çalışır fıstık gibide benim kafamda dual kit olmaz o işin sonunda da kafayı kırarım ben o yüzden zarara dahi girsem sıfır :ROFLMAO::ROFLMAO:

?

aga sen olsan ne yapardın hangi rami alırdın
eski laptop'da oyle bır sey yapmıstım aynı marka ram stok'da vardı ama ozelıklerıne gore cok pahalıydı 400tl idi bende 250tl aynı cl ve aynı mhz sahıp ram alıp calıstırmıstım ve sorun olmamıstı yanı sende stok'da yok yapabılecegın tek bır sey var o sahıp oldugun ramı satıcan alacagın ramden 2 tane alıcan secım senın

Geri