❌İndirim Bitti! Rampage 650w güç kaynağı+ kasa 2083 lira

Reaksiyon skoru
165
Böyle bir şey var sadece kasa fiyatına bakılabilir. Elle tutulur 500w güç kaynakları 1700den başlarken şans verilebilir. Süper mucizevi ekonomik sorunlarınızı çözmez fpsinizi 10dan 1000e çıkartmaz ama sisteme elektrik verip tozdan biraz koruyabilir

Kendi sitesinde 3200TL gayet iyi fiyat bence.

Birazdan gelirler, kimler mi? Siz onları çok iyi tanıyorsunuz...
"RAMPAGE PSU ☠️☠️💀🤕🤕👎👎🥶🥶🥵💀☠️🔥🧑‍🚒🚒🚒☠️💣:eek::eek:💣💣"

Rampage PSU C4 demeye gelmedim ama atom bilişim güvenilir mi?

Rampage PSU C4 mü demeye gelmedim ama atom bilişim güvenilir mi?
çok şey söyleyen var bi kısım diyo parçalar ikinci el bakmaya bile değmez bi kısım diyo güvenilir iletişim ve destek olarak sıkıntısı yok falan. anladığım kadarıyla güvenilir diyenlerin şikayeti de fiyat performans olarak mantıklı olmaması ama bu ürün gayet iyi gibi

valla bir ay once vento ve fsp 650w kasa 2200 mü 2350 mi ne almıstım ındırım kovalarsanız daha kalıtelileri denk gelebiliyor.

İçerisindeki PSU RMP600'ün 650W'lık versiyonuysa ve benzerlerse bomba değil ama iyide değil tabii ki.

En basit elektronik parçanın fiyatı bile 2 3 bin lira olmuşken koca sistemi kalitesi belirsiz psu'lar ile riske atmak mantıklı değil. Çok giriş seviyesi bir sisteminiz yoksa bütçe ayrılması gereken bir bileşen psu.

Böyle bir şey var sadece kasa fiyatına bakılabilir. Elle tutulur 500w güç kaynakları 1700den başlarken şans verilebilir. Süper mucizevi ekonomik sorunlarınızı çözmez fpsinizi 10dan 1000e çıkartmaz ama sisteme elektrik verip tozdan biraz koruyabilir
Yorumdaki arkadaşlar bir tık ağlamış :D rampage psu almak yerine tonlarca güzel alternatif farken neden alasın ? anlıyorum kasa+psu ama 2000tlye kaliteli psu alırım gider kasasız kullanırım. Delta psular varken , msi a-bn/a-bnl serisi varken , enermaxın maxpro 700w falan varken bence gereksiz aksiyon gibi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,365
Üyeler
184,620
Son üye
denemeuser11
Geri