Obito Uchiha
80+ Silver
Maşallah.
Sistemin ne bro şuan mobildeyim görülmüyorPicsarttan yaptım ya toplam 1-2 dakika sürüyor böyle ufak şeyler
kafa bandındaki demirler olmasaytdı keşke ben buna 350tl vermem görüntüsü güzel ama ben tekli kafa bandı seviyorumEvet dostlar gün geçmiyor ki Rampage yerinde durmasın. Kulaklık çıkardıkça çıkarıyorlar.
Bu sefer Arctis 5 yapmışlar resmen, siteye de eklenmiş. Segment Bilgisayar'a da.
Tahminen yaklaşık 1 ay gibi sürede çıkacak, paylaşayım dedim.
350-400 TL civarında olur diye düşünüyorum.
Kırmızı seçeneği de var.
Adı da X-Major.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Rampage X-MAJOR Siyah USB Gaming Mikrofonlu Kulaklık - Segment Bilgisayar
www.segment.com.trRampage X-MAJOR Kırmızı USB Gaming Mikrofonlu Kulaklık - Segment Bilgisayar
www.segment.com.trRampage X-MAJOR Siyah USB Gaming Mikrofonlu Kulaklık - Rampage
www.rampage.com.trRampage X-MAJOR Kırmızı USB Gaming Mikrofonlu Kulaklık - Rampage
www.rampage.com.tr
Msi ventus 1660tiSistemin ne bro şuan mobildeyim görülmüyor
tasarım patentlenmemişse sıkıntı yok. Rampage Fury X kullanıyorum aynı Cloud Alpha S şimdi de Arctis 5 i taklit etmişler. Rampage artık taklit etmek yerine bence yeni tasarımlar çıkarmalı. İlerde dava açılırsa net kaybederEvet dostlar gün geçmiyor ki Rampage yerinde durmasın. Kulaklık çıkardıkça çıkarıyorlar.
Bu sefer Arctis 5 yapmışlar resmen, siteye de eklenmiş. Segment Bilgisayar'a da.
Tahminen yaklaşık 1 ay gibi sürede çıkacak, paylaşayım dedim.
350-400 TL civarında olur diye düşünüyorum.
Kırmızı seçeneği de var.
Adı da X-Major.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Rampage X-MAJOR Siyah USB Gaming Mikrofonlu Kulaklık - Segment Bilgisayar
www.segment.com.trRampage X-MAJOR Kırmızı USB Gaming Mikrofonlu Kulaklık - Segment Bilgisayar
www.segment.com.trRampage X-MAJOR Siyah USB Gaming Mikrofonlu Kulaklık - Rampage
www.rampage.com.trRampage X-MAJOR Kırmızı USB Gaming Mikrofonlu Kulaklık - Rampage
www.rampage.com.tr
rampage fury x kablosuz bir kulaklık bununla karşılaştırmaRampage Fury X mi daha iyi dir yoksa bumu ona göre bekliyecem
Ses kalitesi bakımından dedimtasarım patentlenmemişse sıkıntı yok. Rampage Fury X kullanıyorum aynı Cloud Alpha S şimdi de Arctis 5 i taklit etmişler. Rampage artık taklit etmek yerine bence yeni tasarımlar çıkarmalı. İlerde dava açılırsa net kaybeder
Mesaj otomatik birleştirildi:
rampage fury x kablosuz bir kulaklık bununla karşılaştırma
daha kulaklığın özellikleri belli değil sitesinde resmi bile yokSes kalitesi bakımından dedim
Hmm doğru söylüyorsun diğer arkadaş 350-400 gibi fiyat diyince bende ordan Bi fikir türer mi diye sordumdaha kulaklığın özellikleri belli değil sitesinde resmi bile yok