Rampage blitz alınır mı??

Valofren

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
101
Rampage blitz alınır mı? fiyatı uygun 8k donglke ve skatezx çıkmasından dolayıda makul geliyor ama bi yandanda rampage dusununce alasım gelmiyor

Rampage blitz alınır mı? fiyatı uygun 8k donglke ve skatezx çıkmasından dolayıda makul geliyor ama bi yandanda rampage dusununce alasım gelmiyor
marka rampage ise vardır işin içinde bir şey XD şaka maka güzelse çök tabii.

ultimate blitz den bahsediyorsunuz galiba baktığım kadarıyla 3300tl scyroxlar atkler varken alınmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

scyroxlar iyzico %10 + parolapara ile 2300tlye ilk siparişe 300tl geçerli değil demişlerdi bana
atkler ilk siparişe 300tl + parolapara ile 2600-2900 arasına geliyor

ultimate blitz den bahsediyorsunuz galiba baktığım kadarıyla 3300tl scyroxlar atkler varken alınmaz

scyroxlar iyzico %10 + parolapara ile 2300tlye ilk siparişe 300tl geçerli değil demişlerdi bana
atkler ilk siparişe 300tl + parolapara ile 2600-2900 arasına geliyor
hhocam bu iyzico nedirt ya bi ben anlamadım

marka rampage ise vardır işin içinde bir şey XD şaka maka güzelse çök tabii.
ama elime minnak geliyor xd

hhocam bu iyzico nedirt ya bi ben anlamadım

ama elime minnak geliyor xd
büyük istiyorsan atk z1 büyük eller için uygun scyrox v6 daha çok claw tutan büyük eller için uygun palmda alışamadım

nası kullanılıyorki
iyzicoyu indir kaydol kampanyalara katıl parolaparayı indir kaydol parayı parolapara hesabına at sanal kart oluştur ggtr de iyzico ile ödeyi seç iyzico hesabını oluşturduğun tel noyu gir parolapara sanal kart ile işlemi tamamla

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,094,285
Üyeler
173,952
Son üye
Fatih_Acıkgoz
Geri