Yardım Rampage Comfort Hakkında Birkaç Soru

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Reaksiyon skoru
6,222
Bütçe
275
Merhaba yakın zamanda yayın yapmayı düşünüyorum.
Arkadaşlarımla beraber coop oyunlar ve cs go valorant tarzı fps oyunları oynamak istiyorum.
Hem bu tür oyunlardaki ses seviyesi iyi olsun hem de mikrofon olarak çevresel sesten ziyade bireysel sesi alarak iyi bir mikrofon performansı sergilesin istiyorum bunun için bütçem maksimum 275 tl. Üstüne çıkmayı düşünmüyorum. Bu fiyat bandında ise karşıma en iyi seçenek olarak;
https://www.akakce.com/kulaklik/en-...ofonlu-oyuncu-kulakligi-fiyati,447166665.html çıkıyor.
Sorularıma gelirsek;
1) Fps oyunlarında tatmin eden bir ses deneyimi sunar mı?
2) Yayınlarda mikrofon sesi nasıl olur ve bunu 10 üzerinden puanlar mısınız? (Sesimi robot gibi çıkarmasın.)
3) Gözlük kullanan birisiyim(uzagı gormede sorun yasıyorum yayın esnasında çıkarabilirim ama odaklanmada sorun yasarım) ve kulak padleri kulagımı rahatsız eder mi?
Genel olarak sorularım bunlar sizlerden de yorum ve öneri bekliyorum.
Şimdiden teşekkür ederim.

biraz kafayı gıcık yapıyormuş rahatsız ediyormuş arkadaşım söyledi

Merhaba yakın zamanda yayın yapmayı düşünüyorum.
Arkadaşlarımla beraber coop oyunlar ve cs go valorant tarzı fps oyunları oynamak istiyorum.
Hem bu tür oyunlardaki ses seviyesi iyi olsun hem de mikrofon olarak çevresel sesten ziyade bireysel sesi alarak iyi bir mikrofon performansı sergilesin istiyorum bunun için bütçem maksimum 275 TL. Üstüne çıkmayı düşünmüyorum. Bu fiyat bandında ise karşıma en iyi seçenek olarak;
https://www.akakce.com/kulaklik/en-...ofonlu-oyuncu-kulakligi-fiyati,447166665.html çıkıyor.
Sorularıma gelirsek;
1) Fps oyunlarında tatmin eden bir ses deneyimi sunar mı?
2) Yayınlarda mikrofon sesi nasıl olur ve bunu 10 üzerinden puanlar mısınız? (Sesimi robot gibi çıkarmasın.)
3) Gözlük kullanan birisiyim(uzagı gormede sorun yasıyorum yayın esnasında çıkarabilirim ama odaklanmada sorun yasarım) ve kulak padleri kulagımı rahatsız eder mi?
Genel olarak sorularım bunlar sizlerden de yorum ve öneri bekliyorum.
Şimdiden teşekkür ederim.
bana da önerdiler ilk küçük gelir kafanın büyüklüğüne bağlı alışamazsın ama çok rahat alışınca programı vs

saçın kısa ise NP.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,776
Üyeler
184,220
Son üye
Wojtek01
Geri