comfort drop plus ın yanında çok kötü kalıyor drop plus al geçBütçem 350 TL ama çok fazla gibi geliyor bana 350 ye alırsam rampage drop plus Alicam ama fiyat çok gibi geliyor comfort biraz daha ucuz kalitesi nasıldır bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim
Bütçe konusunda 350 400 ü zorlarim ama fazla gibi geliyor kulaklık için çatlama yaptıysa bende rahat kırılır o kulaklık 150 daha fazla vermek daha mantıklı geldi şuanComfortu nazik kullanmazsanız eğer kırılabiliyor ben çok fazla hor kulanmadım ama bir parçası çatladı bantladım öyle kullanıyorum umarım ileride bir sorun çıkartmaz ama ses kalite vs. olarak iyi fakat drop plus alacak bütçeniz var ise drop plus tercih edin.
Yani bir de olayın ilginç kısmı şu.Bütçe konusunda 350 400 ü zorlarim ama fazla gibi geliyor kulaklık için çatlama yaptıysa bende rahat kırılır o kulaklık 150 daha fazla vermek daha mantıklı geldi şuan
Yani parçalanacak heralde mic falan güzel aslında ama dayanıklılık olmayınca ne anladımYani bir de olayın ilginç kısmı şu.
Kulaklığın kablosunu düzeltmeye çalışıyorum bir şey çıt etti bir baktım çatlamış. Bu kadar ufak bir şeye çatladıysa hor kullansam ne olurdu bilemiyorum.
aynı durumu bende yaşadım 2 taraftan da kırılma var ama bantladım kullanıyorum senin gibiComfortu nazik kullanmazsanız eğer kırılabiliyor ben çok fazla hor kulanmadım ama bir parçası çatladı bantladım öyle kullanıyorum umarım ileride bir sorun çıkartmaz ama ses kalite vs. olarak iyi fakat drop plus alacak bütçeniz var ise drop plus tercih edin.
Comfort kıllanıyordum. Malzeme kalitesi kötü. Biraz sert kullandığım için yan tarafı kırıldı. Ses kalitesine gelecek olursak çok basslı şarkı dinlediğimde bazen cızırtı yapıyordu. Onun dışında güzeldi. Ve kulaklık biraz sıkıyor habrrin olsun. 6 7 saat aralıksız takarsan başın ağrıyabilir.Bütçem 350 TL ama çok fazla gibi geliyor bana 350 ye alırsam rampage drop plus Alicam ama fiyat çok gibi geliyor comfort biraz daha ucuz kalitesi nasıldır bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim
Şimdi drop plus aldım gayet memnunum. Çok kaliteli.Comfort kıllanıyordum. Malzeme kalitesi kötü. Biraz sert kullandığım için yan tarafı kırıldı. Ses kalitesine gelecek olursak çok basslı şarkı dinlediğimde bazen cızırtı yapıyordu. Onun dışında güzeldi. Ve kulaklık biraz sıkıyor habrrin olsun. 6 7 saat aralıksız takarsan başın ağrıyabilir.