Neler Yeni

Rampage confort nasıl kalitelimidir

Can...

80+ Platinum
Bütçem 350 tl ama çok fazla gibi geliyor bana 350 ye alırsam rampage drop plus Alicam ama fiyat çok gibi geliyor comfort biraz daha ucuz kalitesi nasıldır bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim

fayuk_w

80+ Bronze
Bütçem 350 TL ama çok fazla gibi geliyor bana 350 ye alırsam rampage drop plus Alicam ama fiyat çok gibi geliyor comfort biraz daha ucuz kalitesi nasıldır bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim
comfort drop plus ın yanında çok kötü kalıyor drop plus al geç

Can...

80+ Platinum
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Venom35

80+ Bronze
Comfortu nazik kullanmazsanız eğer kırılabiliyor ben çok fazla hor kulanmadım ama bir parçası çatladı bantladım öyle kullanıyorum umarım ileride bir sorun çıkartmaz ama ses kalite vs. olarak iyi fakat drop plus alacak bütçeniz var ise drop plus tercih edin.

Can...

80+ Platinum
Comfortu nazik kullanmazsanız eğer kırılabiliyor ben çok fazla hor kulanmadım ama bir parçası çatladı bantladım öyle kullanıyorum umarım ileride bir sorun çıkartmaz ama ses kalite vs. olarak iyi fakat drop plus alacak bütçeniz var ise drop plus tercih edin.
Bütçe konusunda 350 400 ü zorlarim ama fazla gibi geliyor kulaklık için çatlama yaptıysa bende rahat kırılır o kulaklık 150 daha fazla vermek daha mantıklı geldi şuan

Venom35

80+ Bronze
Bütçe konusunda 350 400 ü zorlarim ama fazla gibi geliyor kulaklık için çatlama yaptıysa bende rahat kırılır o kulaklık 150 daha fazla vermek daha mantıklı geldi şuan
Yani bir de olayın ilginç kısmı şu.
Kulaklığın kablosunu düzeltmeye çalışıyorum bir şey çıt etti bir baktım çatlamış. Bu kadar ufak bir şeye çatladıysa hor kullansam ne olurdu bilemiyorum.

Can...

80+ Platinum
Yani bir de olayın ilginç kısmı şu.
Kulaklığın kablosunu düzeltmeye çalışıyorum bir şey çıt etti bir baktım çatlamış. Bu kadar ufak bir şeye çatladıysa hor kullansam ne olurdu bilemiyorum.
Yani parçalanacak heralde mic falan güzel aslında ama dayanıklılık olmayınca ne anladım

rookie27

80+ Gold
Kötü kalite diye bir şey yok benim gözümde beş para etmez.

Hissediyorum linç geliyor

Can...

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
sadobrondo
aynı durumu bende yaşadım 2 taraftan da kırılma var ama bantladım kullanıyorum senin gibi

2023'e Kadar Yokum

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,496
İsim
Melih
İlgilendiği Kategoriler
Konu Dışı, Müzik
Bütçem 350 TL ama çok fazla gibi geliyor bana 350 ye alırsam rampage drop plus Alicam ama fiyat çok gibi geliyor comfort biraz daha ucuz kalitesi nasıldır bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim
Comfort kıllanıyordum. Malzeme kalitesi kötü. Biraz sert kullandığım için yan tarafı kırıldı. Ses kalitesine gelecek olursak çok basslı şarkı dinlediğimde bazen cızırtı yapıyordu. Onun dışında güzeldi. Ve kulaklık biraz sıkıyor habrrin olsun. 6 7 saat aralıksız takarsan başın ağrıyabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Comfort kıllanıyordum. Malzeme kalitesi kötü. Biraz sert kullandığım için yan tarafı kırıldı. Ses kalitesine gelecek olursak çok basslı şarkı dinlediğimde bazen cızırtı yapıyordu. Onun dışında güzeldi. Ve kulaklık biraz sıkıyor habrrin olsun. 6 7 saat aralıksız takarsan başın ağrıyabilir.
Şimdi drop plus aldım gayet memnunum. Çok kaliteli.

Top Bottom