rampage kulaklıkları önermem onun yerine James Donkey bakKendime bi kulaklık arıyorum 300 TL bandında max 300 TL drop için geçerli değil güzel bi kulaklık tavsiyeniz olursa onada ,50 TL daha ekleyebiliirm
ben kullanmadım ama kullananlar hiç beğenmemiş yazılımı çok berbat ses kalitesi pek iyi değil diyorlarKendime bi kulaklık arıyorum 300 TL bandında max 300 TL drop için geçerli değil güzel bi kulaklık tavsiyeniz olursa onada ,50 TL daha ekleyebiliirm
gamepower medusa serisi alınabilir (arkadaşımın hediyesi) oldukça kullanışlıKendime bi kulaklık arıyorum 300 TL bandında max 300 TL drop için geçerli değil güzel bi kulaklık tavsiyeniz olursa onada ,50 TL daha ekleyebiliirm
Alınır boş kafalıların yorumlarını dikkate alma.Kendime bi kulaklık arıyorum 300 TL bandında max 300 TL drop için geçerli değil güzel bi kulaklık tavsiyeniz olursa onada ,50 TL daha ekleyebiliirm
banamıydı bu iltifatAlınır boş kafalıların yorumlarını dikkate alma.
F/P olarak iyi bir kulaklık ama nazik kullanılmaz ise çoğu kişi kırılma sorunu yaşıyor.Comfort diyolar o nasıl kanka iyi diyolar
O model hakkında bilgi sahibi değilim.Veya rampage rowl
Ben kullanıyorum fiyatına göre iyi kulaklık ama biraz nazik kullanmanızı tavsiye ederimComfort diyolar o nasıl kanka iyi diyolar
açık açık kalitesiz işte ne kıvırıyonF/P olarak iyi bir kulaklık ama nazik kullanılmaz ise çoğu kişi kırılma sorunu yaşıyor.