Drop Plus alabilirsin.Kendime bi kulaklık arıyorum 300 TL bandında max 300 TL drop için geçerli değil güzel bi kulaklık tavsiyeniz olursa onada ,50 TL daha ekleyebiliirm
206 tl ye düştü 150 tl daha uyguna geliyor bana aslında daha mantıklı ama bazen nazik olamıyorumDrop Plus alabilirsin.
Onu alamazsan Comfort işini görecektir. Bende kullanıyorum nazik kullandığın sürece sıkıntı yaşamazsın.
İnceleme - Rampage RGW9 Comfort İncelemesi
Merhaba, bugün bir süredir kullandığım Rampage Comfort'u artılarıyla ve eksileriyle sizlere aktaracağım. Almayı düşünen veya merak eden arkadaşların okumasını tavsiye ederim. Satış Linki: Rampage RGW9 Comfort İncelemeyi yaptığım sırada ürünün fiyatı 267,30₺. Hepsiburada'nın 50₺'lik indirimi...forum.donanimarsivi.com
Nazik olman lazım yoksa sağ ve sol taraflarda kırılma yaşayabilirsin. İncelememde sorun yaşadığım zaman güncelleme yapıyorum.206 TL ye düştü 150 TL daha uyguna geliyor bana aslında daha mantıklı ama bazen nazik olamıyorum
bana bir daha hakaret ederse annesini uykusundan uyandıracağım şahitsiniz arkadaşlar