Neler Yeni

HyperX Cloud 3 Alınmalı mı? (ALDIM)

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
391
İsim
Mustafa Yeşilyurt

xTURANN

80+ Silver
2600 seviyelerine düşsün alırım diyordum 3k üstüne çıktı :D
Yanlış hatırlamıyorsam 3.2 ya da 4.2'ye aldım ben. 2.6K'ya Kablosuz verdi bi ara Vatan. Yakalarsan öyle al. Yoksa bekle.

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
391
İsim
Mustafa Yeşilyurt
Yanlış hatırlamıyorsam 3.2 ya da 4.2'ye aldım ben. 2.6K'ya Kablosuz verdi bi ara Vatan. Yakalarsan öyle al. Yoksa bekle.
Bekliyecem ya her gün kontrol ediyorum Akakçeden.

Plenks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Berat K.
Merhabalar şuan 3 senedir V2x kullanıyorum baya memnunum ama yeni kulaklık almayı düşünüyorum max bütçem 3000 TL bu fiyat bandında en iyi Cloud 3 (kablolu) sanırım. 4-5 gündür bu kulaklığı araştırıyorum genel olarak bas yok ses, seviyesi çok düşük, sesler boğuk geliyor, sesler boşluktaymış gibi, pubg de seslerin nerden geldiği anlaşılmıyor, vs vs bunun ile ilgili çok şikayet var bu yüzden kafam karıştı cidden bu kadar sorunlumu bu kulaklık. V2 x den geçeceğim için daha iyi kulaklık arıyorum.
Hocam aktif olarak 2 aydır kullanıyorum. Denilenlere bakma direk al geç hiç pişman olmazsın. Oyunlarda çok rahat rakiplerin yerleri anlaşılıyor, steam pubg ve cs2 oynuyorum. Yazdığın gibi herhangi olumsuz bir sorunu yok. Mikrofonu çok kaliteli yapmışlar, bassları normal düzeyde istersen uygulamadan basslar arttırılıyor ama ben gerek duymadım. Kumaş pad olmaması biraz can sıkıcı, uzatma kablosunu da ben monitörün altına sabitledim, jackı direk ordan takıyorum. Aniden kalkmam gerekirse kabloyu jacktan çıkarıp gidiyorum direk iyi oluyor. Daha önce uzun bi süre cloud 2 kullanmıştım, cloud 2 den çok daha iyi emin olabilirsin.
Kısaca yazdığın sorunların hiç biri yok kulaklıkta gönül rahatlığıyla alabilirsin.

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
391
İsim
Mustafa Yeşilyurt
Hocam aktif olarak 2 aydır kullanıyorum. Denilenlere bakma direk al geç hiç pişman olmazsın. Oyunlarda çok rahat rakiplerin yerleri anlaşılıyor, steam pubg ve cs2 oynuyorum. Yazdığın gibi herhangi olumsuz bir sorunu yok. Mikrofonu çok kaliteli yapmışlar, bassları normal düzeyde istersen uygulamadan basslar arttırılıyor ama ben gerek duymadım. Kumaş pad olmaması biraz can sıkıcı, uzatma kablosunu da ben monitörün altına sabitledim, jackı direk ordan takıyorum. Aniden kalkmam gerekirse kabloyu jacktan çıkarıp gidiyorum direk iyi oluyor. Daha önce uzun bi süre cloud 2 kullanmıştım, cloud 2 den çok daha iyi emin olabilirsin.
Kısaca yazdığın sorunların hiç biri yok kulaklıkta gönül rahatlığıyla alabilirsin.
Teşekkür ederim indirime girerse alıcam direkt.

Hasbatuz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Hasan Batuhan Uzuncan
Hocam hemen gidip mmx100 alıyorsun bize de inceleme atıyorsun.

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
391
İsim
Mustafa Yeşilyurt

Hasbatuz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Hasan Batuhan Uzuncan
Bütçeyi şimdi gördüm ustam. Hc3 her türlü işini görür onfiyat bandın da. Ben de kablosuzunun indirimini bekliyorum hc3 ün. Ben de şuan v2x var fakat James Donkey 710 den ona geçince hiç beğenmedim. James Donkey bile kat kat iyi o kulaklıktan. Kutusunda kenarda duruyor. Sonra kesin ses kartı yüzünden James Donkey daha iyi yoksa fiyatı jd nin 2 katı diye düşündüm gittim harici ses kartı aldım G3 mu ne. Creativenin. Onla bı denicem yine beğenmezsem büyük ihtimal hc3 kablosuz ya da mmx100 kablolu Alicam. (Jd eskidi. Yoksa memnundum)

Shourd

80+ Gold
okumadım emsajları ama fps oyunları için alınır

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
391
İsim
Mustafa Yeşilyurt

1VipeR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ahmet KINALI
Kablolu Cloud 3 kullanıyorum amazondan 2800 TL'ye almıştım 2 hafta önce kesinlikle tavsiye ederim bazı arkadaşlar ses düşüklüğünden bahsetmiş ama dolby acces kullanarak hem ses kalitesi hemde ses yüksekliğinde daha iyileştirme yapıyor

Top Bottom