Yanlış hatırlamıyorsam 3.2 ya da 4.2'ye aldım ben. 2.6K'ya Kablosuz verdi bi ara Vatan. Yakalarsan öyle al. Yoksa bekle.2600 seviyelerine düşsün alırım diyordum 3k üstüne çıktı
Bekliyecem ya her gün kontrol ediyorum Akakçeden.Yanlış hatırlamıyorsam 3.2 ya da 4.2'ye aldım ben. 2.6K'ya Kablosuz verdi bi ara Vatan. Yakalarsan öyle al. Yoksa bekle.
Hocam aktif olarak 2 aydır kullanıyorum. Denilenlere bakma direk al geç hiç pişman olmazsın. Oyunlarda çok rahat rakiplerin yerleri anlaşılıyor, steam pubg ve cs2 oynuyorum. Yazdığın gibi herhangi olumsuz bir sorunu yok. Mikrofonu çok kaliteli yapmışlar, bassları normal düzeyde istersen uygulamadan basslar arttırılıyor ama ben gerek duymadım. Kumaş pad olmaması biraz can sıkıcı, uzatma kablosunu da ben monitörün altına sabitledim, jackı direk ordan takıyorum. Aniden kalkmam gerekirse kabloyu jacktan çıkarıp gidiyorum direk iyi oluyor. Daha önce uzun bi süre cloud 2 kullanmıştım, cloud 2 den çok daha iyi emin olabilirsin.Merhabalar şuan 3 senedir V2x kullanıyorum baya memnunum ama yeni kulaklık almayı düşünüyorum max bütçem 3000 TL bu fiyat bandında en iyi Cloud 3 (kablolu) sanırım. 4-5 gündür bu kulaklığı araştırıyorum genel olarak bas yok ses, seviyesi çok düşük, sesler boğuk geliyor, sesler boşluktaymış gibi, pubg de seslerin nerden geldiği anlaşılmıyor, vs vs bunun ile ilgili çok şikayet var bu yüzden kafam karıştı cidden bu kadar sorunlumu bu kulaklık. V2 x den geçeceğim için daha iyi kulaklık arıyorum.
Teşekkür ederim indirime girerse alıcam direkt.Hocam aktif olarak 2 aydır kullanıyorum. Denilenlere bakma direk al geç hiç pişman olmazsın. Oyunlarda çok rahat rakiplerin yerleri anlaşılıyor, steam pubg ve cs2 oynuyorum. Yazdığın gibi herhangi olumsuz bir sorunu yok. Mikrofonu çok kaliteli yapmışlar, bassları normal düzeyde istersen uygulamadan basslar arttırılıyor ama ben gerek duymadım. Kumaş pad olmaması biraz can sıkıcı, uzatma kablosunu da ben monitörün altına sabitledim, jackı direk ordan takıyorum. Aniden kalkmam gerekirse kabloyu jacktan çıkarıp gidiyorum direk iyi oluyor. Daha önce uzun bi süre cloud 2 kullanmıştım, cloud 2 den çok daha iyi emin olabilirsin.
Kısaca yazdığın sorunların hiç biri yok kulaklıkta gönül rahatlığıyla alabilirsin.
Rica ederim hocam hayırlı olsun şimdiden.Teşekkür ederim indirime girerse alıcam direkt.
Sıkı takip ederseniz denk gelir hocam illa kiTeşekkür ederim hocam pusuda bekliyorum fiyatın düşmesini umarım düşer.