Hyperx Cloud 3s Wirelless Beğenmedim ve İade

Dediğim gibi kullandığım havit kulaklık bile daha iyi ses kasma konusunda ben vu kulaklığı cs2 için aldım ve ne yaptıysam tatmin etmedi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kardeşim kulaklık dediğin takarsın dongleyi uygulanmasından gerekli şeyleri açarsın,kapatırsın yok bunu indir yok şunu yap gereksiz şeyler.5k para vermişim indirmediğim, yapmadığım ayar kalmadı sinir oldum firma bunu düşünüp gerekli ayarları uygulamasında yer verip uğraştırmasın yani
Kulaklık işi çok sakat iş çünkü parça alsan en azından şu daha iyi bu daha iyi diyebiliyorsun ama kulaklıkta çok fazla iyi veya kötü olabilecek şey var mesela bass tiz mid dip ses mikrofon batarya ömrü ağırlık rahatlık

yani demek istediğim hiçbir kulaklık çok iyi değil her kulaklığın bir eksisi var ben blackshark v2 pro 2023 kullanıyorum kronik kırılma sorunu var deniliyor işimi görüyor ama sorunu yokmu var

Kulaklık işi çok sakat iş çünkü parça alsan en azından şu daha iyi bu daha iyi diyebiliyorsun ama kulaklıkta çok fazla iyi veya kötü olabilecek şey var mesela bass tiz mid dip ses mikrofon batarya ömrü ağırlık rahatlık

yani demek istediğim hiçbir kulaklık çok iyi değil her kulaklığın bir eksisi var ben blackshark v2 pro 2023 kullanıyorum kronik kırılma sorunu var deniliyor işimi görüyor ama sorunu yokmu var
aynen öyle dediğim gibi şuan 1.5 senedir havit fuxi h7 kullanıyorum o kadar memnunum ki kulaklıktan ha menteşe problemı onda da var kırıldı bantladım ama taş gibi ses konusunda.Çok severek kullanıyorum benı yadırgıyorlar hyperx cloud 3s memnuniyetsizliğimi belirtirken ama ne yapayım yanı 5k para verdim böyle bi performans beklemıyordum

aynen öyle dediğim gibi şuan 1.5 senedir havit fuxi h7 kullanıyorum o kadar memnunum ki kulaklıktan ha menteşe problemı onda da var kırıldı bantladım ama taş gibi ses konusunda.Çok severek kullanıyorum benı yadırgıyorlar hyperx cloud 3s memnuniyetsizliğimi belirtirken ama ne yapayım yanı 5k para verdim böyle bi performans beklemıyordum
Valla çok sıkıntılı iş ne kadar araştırırsanda araştır asla içine %100 sinen kulaklık alamıyorsun çok uçuk bütçede bir şey almadığın sürece

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,773
Üyeler
198,190
Son üye
Çağatay Ç.
Geri