Çözüldü✓ rampage drop plus alınır mı?.

Reaksiyon skoru
1
@Mert gül 6 nisan 2020 tarihinde drop plus aldım diye bir mesajını gördüm.bende almayı düşünüyorum.8 aylık tecrübene göre kulaklık iyi midir?.keşke bunu alsaydım dediğin bir kulaklık oldumu.kulaklık 5 6 saat kafamda kalıcak çok ağrı yaparmı,mikrofonu iyi mi? bazı videolarda az da olsa bir cızırtı sesi duydum.youtube ve twitch de kulaklığın mikrofonunu kullanmak istiyorum.csgo volorant gibi oyunlar oynuyorum 7.1 i iyi mi? adamın nerde olduğu anlaşılıyomu.discorda arkadaşlarıma ses gidiyomu bilgisayarın sesini 50 60 seviyelerinde kullanıyorum ve eklemek istediğin önemli şeyler varsa yazarsan sevinirim.

300 400 tl bandında alabılcegın en iyi f/p kulaklıkdır bende var :)

dakika önce
Gayet iyi kulaklık almanı tavsiye ederimalicaksan biotech ten almanı tavsiye ederim bide benim bulduğum tek kötü yanı yuksek seste dışarıya az biraz ses veriyor. Ama zaten son seste coğ bağırıyor bass ları ve tizleri iyi kulaklığı her türlü kullanılıyor ister PC işte telefon istersen mikrofonunun çıkarılabilir olması gayet güzel dediğim gibi alıcaksan biotech ten al ama sürat kargo ile gönderiyor beni biraz uğraştırdı kargo adres bilgilerini iyi girmen gerekiyo yoksa başka şubeye gidiyor ordan sonra tekrar transfere filan gidiyo ben bunları niye anlatıyorum hiç bir fikrim yok alıcaksan memmun olursun ben bundan once bir çok kulaklık denedim en iyisi buydu rahatlık konusunda

dakika önce
Gayet iyi kulaklık almanı tavsiye ederimalicaksan biotech ten almanı tavsiye ederim bide benim bulduğum tek kötü yanı yuksek seste dışarıya az biraz ses veriyor. Ama zaten son seste coğ bağırıyor bass ları ve tizleri iyi kulaklığı her türlü kullanılıyor ister PC işte telefon istersen mikrofonunun çıkarılabilir olması gayet güzel dediğim gibi alıcaksan biotech ten al ama sürat kargo ile gönderiyor beni biraz uğraştırdı kargo adres bilgilerini iyi girmen gerekiyo yoksa başka şubeye gidiyor ordan sonra tekrar transfere filan gidiyo ben bunları niye anlatıyorum hiç bir fikrim yok alıcaksan memmun olursun ben bundan once bir çok kulaklık denedim en iyisi buydu rahatlık konusunda
Kendisi Bana Bozuk Kulaklık Gonderdi 1 Ay Beni Garantiyle Uğraştırdı :)

zaten satan tek firma o mecbur ordan alcaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

arkadaşlar büyük ihtimal bir kaç hafta içinde kulaklığı satın alıcam.aldıktan sonra bende görüşlerimi iletirim,cevaplayan herkese teşekkür ederim.

Geri