G G.O.A.T. 80+ Platinum Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 12,139 En İyi Cevap 6 Dahası Reaksiyon skoru 26,244 Konum Staples Center İsim Mehmet İlgilendiği Kategoriler NBA 23 Mart 2021 #15 !Bulut yazmış: Tablette kullanıcam 7.1 ve ledler çalışmaz biliyorum ama mesela PUBG oynuyorum ses geliyor ama mikrofonu açınca ses gidiyor diyorlar öyle bir sorun varmı?(Telefon/tablette kullanınca) Devamı için tıklayın... Telefonda discord seslide birçok defa denedim, mic de ses de gayet iyi. Sadece kırmızı LED ve 7.1 yok, bu kadar.
!Bulut yazmış: Tablette kullanıcam 7.1 ve ledler çalışmaz biliyorum ama mesela PUBG oynuyorum ses geliyor ama mikrofonu açınca ses gidiyor diyorlar öyle bir sorun varmı?(Telefon/tablette kullanınca) Devamı için tıklayın... Telefonda discord seslide birçok defa denedim, mic de ses de gayet iyi. Sadece kırmızı LED ve 7.1 yok, bu kadar.
B !Bulut 80+ Katılım 22 Mart 2021 Mesajlar 9 Dahası Reaksiyon skoru 2 İsim Bulut Metin 25 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #16 『John Wick』 yazmış: Alınmaz. 450 TL yi ona verene kadar wireless alınır 50 TL fazlasına Devamı için tıklayın... Hyr rampage deluxe diyorsun biliyorum onun mikrofonu çıkmıyor ve ben 350 TL'ye alıcam şuanda 390 tl ininalla trendyoldan alışveriş yapınca 50 tl indirim geliyor Mesaj otomatik birleştirildi: 25 Mart 2021 mistik_0611 yazmış: Bence tablet için abartı olur. RM-K50 Select alsan yeter de artar bile. Devamı için tıklayın... Hem sade durdun hemde sesler birazdaha iyi olsun istedim almışken iyisini alayım
『John Wick』 yazmış: Alınmaz. 450 TL yi ona verene kadar wireless alınır 50 TL fazlasına Devamı için tıklayın... Hyr rampage deluxe diyorsun biliyorum onun mikrofonu çıkmıyor ve ben 350 TL'ye alıcam şuanda 390 tl ininalla trendyoldan alışveriş yapınca 50 tl indirim geliyor Mesaj otomatik birleştirildi: 25 Mart 2021 mistik_0611 yazmış: Bence tablet için abartı olur. RM-K50 Select alsan yeter de artar bile. Devamı için tıklayın... Hem sade durdun hemde sesler birazdaha iyi olsun istedim almışken iyisini alayım