Rampage Drop Plus alınır mı??

!Bulut

80+
Reaksiyon skoru
2
Bütçe
450
İlk kez bir oyuncu kulaklığı alıcam hatta ilk kez 60 tl üstü bir kulaklık alıcam bilgisayarım yok tabletim var tablette kullanıcam mikrofonu iyi oyunlarda iyi ses kasılır gibi geldi bana mikrofonu çıkıyor müzikde dinlerim dışarıdada kullanırım 7.1 alamam ve ledler yanmaz biliyorum bazıları hs35 diyor ama bana mikrofonda cızırtı yapmayan patlayan harfleri azaltan bir mikrofon lazım hs 35 de patlatıyor bu harfleri haftaya alıcam görünüşü güzel gibi müzik testlerinede bakdım oda iyi
(DROP DEĞİL DROP PLUS)

hs 35 alınmaz. Drop plus kullanan yakın arkadaşım var. Aynen tecrübesini aktarıyorum. '' Padleri biraz sıkıntılı kulağına tam oturmazsa ağrı yapıyor ama ses kalitesi ve mikrofon kalitesi çok iyi'' dedi.

İlk kez bir oyuncu kulaklığı alıcam hatta ilk kez 60 TL üstü bir kulaklık alıcam bilgisayarım yok tabletim var tablette kullanıcam mikrofonu iyi oyunlarda iyi ses kasılır gibi geldi bana mikrofonu çıkıyor müzikde dinlerim dışarıdada kullanırım 7.1 alamam ve ledler yanmaz biliyorum bazıları hs35 diyor ama bana mikrofonda cızırtı yapmayan patlayan harfleri azaltan bir mikrofon lazım hs 35 de patlatıyor bu harfleri haftaya alıcam görünüşü güzel gibi müzik testlerinede bakdım oda iyi
(DROP DEĞİL DROP PLUS)
hs 35 malzeme kalitesi olarak kötü

İlk kez bir oyuncu kulaklığı alıcam hatta ilk kez 60 TL üstü bir kulaklık alıcam bilgisayarım yok tabletim var tablette kullanıcam mikrofonu iyi oyunlarda iyi ses kasılır gibi geldi bana mikrofonu çıkıyor müzikde dinlerim dışarıdada kullanırım 7.1 alamam ve ledler yanmaz biliyorum bazıları hs35 diyor ama bana mikrofonda cızırtı yapmayan patlayan harfleri azaltan bir mikrofon lazım hs 35 de patlatıyor bu harfleri haftaya alıcam görünüşü güzel gibi müzik testlerinede bakdım oda iyi
(DROP DEĞİL DROP PLUS)
Padler çok küçük kulaklar için galiba, benim kulağım ortalama, hatta ortalama altı olmasına ramen tam oturmuyor ve rahatsızlık veriyor. Onun dışında pek sıkıntısı yok.

(DROP DEĞİL DROP PLUS)
kendim drop plus kullanıyorum sorunuz varmı ? ped şer bence küçük değil benim kafam büyük ilk başta sığmadı sonra farkettimki kulaklıkta meta yer daha uzuyormuş

'' Padleri biraz sıkıntılı kulağına tam oturmazsa ağrı yapıyor ama ses kalitesi ve mikrofon kalitesi çok iyi''dedi.
Ben de Drop Plus kullanıcısı olarak her harfine katılıyorum. Ekleme olarak da pedlerin kulağa oturmamasının sebebi boyutu. Biraz küçük.

Ben de Drop Plus kullanıcısı olarak her harfine katılıyorum. Ekleme olarak da pedlerin kulağa oturmamasının sebebi boyutu. Biraz küçük.
Aynen ben uzun kullanmadım ama 1 -2 defa elime alıp inceleme fırsatım oldu. Padlar banada biraz küçük geldi.

Bende olan HyperX modelini inceledim. Kulaklık canavar fakat bu modeli pahalı. Açıkçası sanal 7.1 destekliyor ama hiç kullanmıyorum. HyperX Stinger Core gibi modellere bakabilirsin.

Tablette kullanıcam 7.1 ve ledler çalışmaz biliyorum ama mesela pubg oynuyorum ses geliyor ama mikrofonu açınca ses gidiyor diyorlar öyle bir sorun varmı?(Telefon/tablette kullanınca)

Alınabilir

(DROP DEĞİL DROP PLUS)
Alınmaz. 450 tl yi ona verene kadar wireless alınır 50 tl fazlasına

Bence tablet için abartı olur. RM-K50 Select alsan yeter de artar bile.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,203,226
Üyeler
191,523
Son üye
jeoarmis
Geri