dogubati
80+
- Reaksiyon skoru
- 32
Merhabalar,
Özellikle forumda Rampage Drop plus ile ilgili oldukça iyi yorumlar okuyorum. Fakat fiyat olarak 400 tl'lere yakın olması bütçemi biraz aşıyor. Bütçemi aşar ve 400 tl bandında alırsam.Altta belirttiğim ilk üç kulaklıktan hangisini tercih etmeliyim? Tavsiye etme sebebinizi de belirtirseniz mutlu olurum.
O kadar para vermene gerek yok 4. seçenekteki cooler master'da işini görür diyen olursa yorumlarını bekliyorum.
1.Rampage Drop Plus : 399 TL
www.trendyol.com
2.Corsair HS35 : 378 TL
www.trendyol.com
3.GamePower Kizaru : 379 TL
www.incehesap.com
4.Cooler Master CH321 : 259 TL
www.itopya.com
Özellikle forumda Rampage Drop plus ile ilgili oldukça iyi yorumlar okuyorum. Fakat fiyat olarak 400 tl'lere yakın olması bütçemi biraz aşıyor. Bütçemi aşar ve 400 tl bandında alırsam.Altta belirttiğim ilk üç kulaklıktan hangisini tercih etmeliyim? Tavsiye etme sebebinizi de belirtirseniz mutlu olurum.
O kadar para vermene gerek yok 4. seçenekteki cooler master'da işini görür diyen olursa yorumlarını bekliyorum.
1.Rampage Drop Plus : 399 TL
Rampage RM-K60 Drop Plus 7.1 Surround Oyuncu Kulaklığı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Rampage Rm-k60 Drop Plus All In One Usb 7,1 Typ-c ve 3.5 mm Çıkışlı Surround Gaming Oyuncu Kulaklık yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
2.Corsair HS35 : 378 TL
Corsair HS35 Carbon CA-9011195-EU Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Siyah Fiyatı - Trendyol
Corsair HS35 Siyah Stereo Oyuncu Kulaklığı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
3.GamePower Kizaru : 379 TL
GamePower Kizaru Titreşimli 7.1 Surround RGB Gaming Kulaklık - incehesap.com
GamePower Kizaru Titreşimli 7.1 Surround RGB Gaming Kulaklık fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıkla
4.Cooler Master CH321 : 259 TL
Cooler Master CH321 USB Ses Kartli Mikrofonlu RGB Oyuncu Kulakligi| ITOPYA.COM
Cooler Master CH321 USB Ses Kartli Mikrofonlu RGB Oyuncu Kulakligi en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CH-321 ITOPYA.COM'da seni bekliyor.