rampage drop plus alınır mı

Scope

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
171
Bütçe
1100
arkadaşlar bütçem 1100 rampage drop plus u merak ettim kalitesi çok iyi diyolar önerilere açığım

arkadaşlar bütçem 1100 rampage drop plus u merak ettim kalitesi çok iyi diyolar önerilere açığım
Type c sorunu oluyor genelde ki bende de var. 1.5-2 yildir kullaniyorum pedler saglam ama kulakligin diger taraflari sokuluyor.
Blackshark v2x vardi sanirim o fiyata

Drop plus çok rahat bir kulaklık fakat bazen kronik sorunlar denk gelebiliyor temassızlık oluşabiliyor riske girmemek açısından farklı kulaklıklar bakmanızı öneririm.

Type c sorunu oluyor genelde ki bende de var. 1.5-2 yildir kullaniyorum pedler saglam ama kulakligin diger taraflari sokuluyor.
kanka v2 x i dün sipariş verdim bugün iptal ettim çünkü anakart giriş seviyesi benim o yüzden iptal ettim peki gamepower fujin nasıl yada başka önerebileceğiniz var mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben bu kulaklığı 2 senedir kullanıyorum çok memnunum. Özellikle mikrofonu çok kaliteli. Öneririm.
kanka bass ları ses kalitesi çok iyi diyolar ses kalitesine çok önem veriyorum bass larada sence güzelmi ses kalitesi

.

Son düzenleme:
kanka v2 x i dün sipariş verdim bugün iptal ettim çünkü anakart giriş seviyesi benim o yüzden iptal ettim peki gamepower fujin nasıl yada başka önerebileceğiniz var mı

kanka bass ları ses kalitesi çok iyi diyolar ses kalitesine çok önem veriyorum bass larada sence güzelmi ses kalitesi

.
Anakartın ne? ben yine de v2x alırdım

bu sorunu yaşıyorum yetkili servisinden kablo istedim uğraşmadılar bile veri aktarımlı kablo aldım temassızlık yapıyor ara sıra onun dışında 1-1.5 sene sonrasında pedleri değişmen gerekiyot

bu sorunu yaşıyorum yetkili servisinden kablo istedim uğraşmadılar bile veri aktarımlı kablo aldım temassızlık yapıyor ara sıra onun dışında 1-1.5 sene sonrasında pedleri değişmen gerekiyot
Ben 3 kere kablo aldım, en sonuncu da şey dediler. Son kezlik gönderiyoruz bizden kablo alıp satan çok oluyor vs. o yüzden artık gönderemeyeceğiz falan dediler. O kablo da bir kaç ay gitti sonra aynı sorun yine başladı.

ben kullandım memnundum ama rampage fury ses kartı alıp üzerine 3.5mm jaklı kulaklıklardan herhangi (dandikte olabilir) kulaklık taktığımda muazzam ses alınabiliyor.

ben kullandım memnundum ama rampage fury ses kartı alıp üzerine 3.5mm jaklı kulaklıklardan herhangi (dandikte olabilir) kulaklık taktığımda muazzam ses alınabiliyor.
kanka bunlar nasıl yapılıyo hiç bir fikrim yok rica etsem anlatabilirmisin

ve gamepower fujin alınır mı

Anakartın ne? ben yine de v2x alırdım
ASUS A320M-K Anakart bu ama aşırı giriş seviyesi diyolar

.
Çok iyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,687
Üyeler
187,718
Son üye
KadirBabaa