klavyeden mute tuşu var onu yapıyorum pıt ediyor kapatırken açınca da hava sesi geliyor işteHangi sesi kapatıp açıyorsunuz?
onun dip ses olup olmadığını bilmiyorum da normal bişey mi yaniAyrıca dip ses sürekli olur hiçbir ses yokken bile sürekli o hava sesi gelir
bidaha gönderip almakla uğraşmıyorum ama bazen rahatsız edebiliyor. nornal mesela csde ses kasarken arkadan o hava sesi geliyor oyun sesi değil kulaklıktan geliyoBilgisayarı kullanırken ses aç kapa yapmazsan da geliyor mu? Her zaman hava sesi varsa dip sestir ama bende olmuyor. İstersen rahatız ediciyse değişim talebinde bulunabilirsin
genelde uzun saatler taktığım için olmaması daha iyi olurdu tabibidaha gönderip almakla uğraşmıyorum ama bazen rahatsız edebiliyor. nornal mesela csde ses kasarken arkadan o hava sesi geliyor oyun sesi değil kulaklıktan geliyo
benim kulaklıkta geldi bende dib ses yaşamıyorumTam olarak anlamadım ama ben herhangi bir dip ses yaşamıyorum
a320 lerde normal dib ses onların ses kartları kaliteli deil exa320 modeli dışındaasus a320m f ama ses kartı kendi üstünde zaten