3 aydır kullanıyorum, şimdiye kadar sıfır sıkıntı yaşadım ama sadece dün kablosuna bir şey oldu, arada saniyelik cızırtı vs. Geliyor ama kablodan kaynaklı olduğundan eminim. Zaten çıkabilir kablosu var. Satıcıyla konuşacağım ve kabloyu değiştireceğim. Olmazsa da type c kablo zaten çok pahalı değil alırım bir tane. Bunu anlattım da canını sıkmasın böyle olma ihtimali çok düşük kulaklık sorunsuzrampage drop plus kullanan varmı kaç aydır kullandğını ve herhangibi bir sıkıntısı varmı
type c kablo alınca bana haber verirmisin başka kablo alınca değişiklik oluyormu diye black fridayde alıcam3 aydır kullanıyorum, şimdiye kadar sıfır sıkıntı yaşadım ama sadece dün kablosuna bir şey oldu, arada saniyelik cızırtı vs. Geliyor ama kablodan kaynaklı olduğundan eminim. Zaten çıkabilir kablosu var. Satıcıyla konuşacağım ve kabloyu değiştireceğim. Olmazsa da type c kablo zaten çok pahalı değil alırım bir tane. Bunu anlattım da canını sıkmasın böyle olma ihtimali çok düşük kulaklık sorunsuz
Bir değişiklik olmaz, daha önce öylesine telefonumun kablosunu takmıştım tamamen aynıydı, kutudan çıkan basit bir type c kablo işte özel bir yanı yok, istediğin kabloyla kullanabilirsintype c kablo alınca bana haber verirmisin başka kablo alınca değişiklik oluyormu diye black fridayde alıcam
Ben de black fridayde alıcam şimdiden hayırlı olsun sizetype c kablo alınca bana haber verirmisin başka kablo alınca değişiklik oluyormu diye black fridayde alıcam
bilgilendirdiğin için teşekkürlerBir değişiklik olmaz, daha önce öylesine telefonumun kablosunu takmıştım tamamen aynıydı, kutudan çıkan basit bir type c kablo işte özel bir yanı yok, istediğin kabloyla kullanabilirsin
sanada hayırlı olsunBen de black fridayde alıcam şimdiden hayırlı olsun size