rampage drop plus stokta var mı ?

I'm GANDALF

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
587
arkadaşlar ben bulamadım stokta varsa linkini atabilirmisiniz.

trendyolda var ama mağazaya çok şikayet gelmiş

arkadaşlar ben bulamadım stokta varsa linkini atabilirmisiniz.
trendyolda var zaten tek satıcı o drop plus yazsan çıkar direkt ama benim aldığım üründe çizikler vardı ve mikrofonunda belli bir pozisyona getirince cızırtı yapmaya başlıyordu (kısaca o satıcıyı tavsiye etmiyorum)ama n11 de falanda aynı satıcı satıyor o yüzden farklı satıcı bulmak gerek

trendyolda var zaten tek satıcı o drop plus yazsan çıkar direkt ama benim aldığım üründe çizikler vardı ve mikrofonunda belli bir pozisyona getirince cızırtı yapmaya başlıyordu (kısaca o satıcıyı tavsiye etmiyorum)ama n11 de falanda aynı satıcı satıyor o yüzden farklı satıcı bulmak gerek
bende drop plus için para yükleyip geldim tamda şansa bak satıcı kötü

Satıcı puanı göremedim yorum yapamıyacağım ben biotech den bahsediyordum
peki sence drop plusun stoklara gelmesini beklemek yoksa asus işi deyip bu satıcıdan almak mı yoksa asus hs 35 mi almak ismini yanlış yazmış olabilirim asusun
Post automatically merged:

peki sence drop plusun stoklara gelmesini beklemek yoksa asus işi deyip bu satıcıdan almak mı yoksa asus hs 35 mi almak ismini yanlış yazmış olabilir))(im asusun
(çoğu şeyi yanlış yazmışım düzeltiyim) peki sence drop plusun stoklara gelmesini beklemek yoksa şans (buraya asus yazmışım ne alakaysa wqewqe) işi deyip bu satıcıdan almak mı yoksa asus h3 (burayada corsairin bi tane kulaklığını koymuşum :d)

Geri