rampage drop plus stokta var mı ?

peki sence drop plusun stoklara gelmesini beklemek yoksa asus işi deyip bu satıcıdan almak mı yoksa asus hs 35 mi almak ismini yanlış yazmış olabilirim asusun
Post automatically merged:

(çoğu şeyi yanlış yazmışım düzeltiyim) peki sence drop plusun stoklara gelmesini beklemek yoksa şans (buraya asus yazmışım ne alakaysa wqewqe) işi deyip bu satıcıdan almak mı yoksa asus h3 (burayada corsairin bi tane kulaklığını koymuşum :d)
hiçbir şey anlamadım aga "drop plus bekleyeyim mi yoksa asus h3 alayım mı diye mi soruyorsun?)

peki sence drop plusun stoklara gelmesini beklemek yoksa asus işi deyip bu satıcıdan almak mı yoksa asus hs 35 mi almak ismini yanlış yazmış olabilirim asusun

(çoğu şeyi yanlış yazmışım düzeltiyim) peki sence drop plusun stoklara gelmesini beklemek yoksa şans (buraya asus yazmışım ne alakaysa wqewqe) işi deyip bu satıcıdan almak mı yoksa asus h3 (burayada corsairin bi tane kulaklığını koymuşum :d)
asus h3 ün o fiyatı haketmediğini söylüyorlardı ama net bir bilgim yok

evet :D

bide şansa bırakıp o satıcıdan almak var tabi
şans dediğin %10 luk bir ihtimal o adam benden iade giden ürünü bile yeniden satışa koymuştur gibime geliyor yoksa sattığı üründe çizikler olma ihtimali yok

Satıcı kötü değil hocam, diğer sitelerdeki satıcı da o. Başka yerden alamazsın zaten. Yüzde 99 biotech. Kötü bir satıcı değil, ben kendim de oradan almıştım.

Bu arada birkaç haftaya Fury X çıkacak, istersen onu da alabilirsin.

Satıcı kötü değil hocam, diğer sitelerdeki satıcı da o. Başka yerden alamazsın zaten. Yüzde 99 biotech. Kötü bir satıcı değil, ben kendim de oradan almıştım.

fury x in fiyatı ne kadar olucak

peki farklı bir altarnetif önerebilirmisin aynı fiyata
bugün sabah benim gibi 7 de nöbet tutmaya başlayıp arctis 1 alabilirdin mesela 😅 (O fiyat bandında daha iyi bir kulaklık yok bence istersen şansını dene istersen biraz bekle karar senin ama zamlar artıyor kararını çabuk ver .d)

bugün sabah benim gibi 7 de nöbet tutmaya başlayıp arctis 1 alabilirdin mesela 😅 (O fiyat bandında daha iyi bir kulaklık yok bence istersen şansını dene istersen biraz bekle karar senin ama zamlar artıyor kararını çabuk ver .d)
artics 1 i alıcaktım tamda kadın elinde götürüyordu ama görevli tabi artics 1 kaldımı dedim hayır dedi :D xd

Dostum nasıl kötü satıcı değil 0 üründe nasıl çizik oluyor ? Satıcı kötü aksi yok.(Kutusunda bile yırtıklar vardı)

Dostum nasıl kötü satıcı değil 0 üründe nasıl çizik oluyor ? Satıcı kötü aksi yok.(Kutusunda bile yırtıklar vardı)
Ben bir tek sende böyle bir sorun gördüm, kaç kişi kullanıyor bu ürünü. Hepsi biotech'ten almadı mı zaten :D yaşadığına benzer bir durum yaşama ihtimali çok düşük, yaşasa da iade veya değişim ister.

fury x in fiyatı ne kadar olucak
Wireless 650 TL
Kablolu 445-450 TL olacak.

Geri