Stok için fırsat kovalanacak bir ürün değil Drop Plus. Sürekli geliyor ve stoğu oluyor. Bitince tekrar çok stokla geliyor. Ucuza piyasada bulunmayan bir ekran kartını bulmuş gibi başlık açmışsın. Hemen terslemene gerek yok.Bunu yazacağını bildiğim için zaten şöyle yazdım "Bilgilendirme amaçlı" aliexpressten almak istemiyen de olabiliyor ve ses çipinin güncel olmadığı ne alaka kaynak gösterir misiniz?
Ben insanlara yardımcı olmaya çalışıyorum konu açsaydınız o zaman?
Yok terslemiyorum hemen stoğa mı geliyor, Tamam söyle o zaman 2 aydır nerede peki?Stok için fırsat kovalanacak bir ürün değil Drop Plus. Sürekli geliyor ve stoğu oluyor. Bitince tekrar çok stokla geliyor. Ucuza piyasada bulunmayan bir ekran kartını bulmuş gibi başlık açmışsın. Hemen terslemene gerek yok.
Yok terslemiyorum hemen stoğa mı geliyor, Tamam söyle o zaman 2 aydır nerede peki?
Siz uzmansınız stok 2-3 güne yok oldu.2 Ay derken ? Bilmeden konuşmakta uzmansınızRampage drop plus stoğa geldi
Şu an 429tl bu fiyata alınır mı yoksa daha düşmeşini beklemeli miyim ?forum.donanimarsivi.com
20 Gün önce geldi ve 3 günde bitti. 17 Gün sonra tekrar stoğa girdi. Ben ifadelerimde çelişki görmüyorum. Bildiğinizi okumaya devam edinSiz uzmansınız stok 2-3 güne yok oldu.
Siz devam edin boşa tartışıyorsunuz 3 günlüğüne geldiyse yaklaşık 50 stok girmiştir ve çoğu insan görmemiştir bile boş yapmakta uzmansınız sanarsın yanlış bilgi veriyoruz tarihler karışmış 2-3 günlük stok stok mudur?20 Gün önce geldi ve 3 günde bitti. 17 Gün sonra tekrar stoğa girdi. Ben ifadelerimde çelişki görmüyorum. Bildiğinizi okumaya devam edin
20 gün önceki fiyuatı neydi merak ettim şuan akakçede 470 tl gözükyor bu arkadaşın attığımlinkte 430 tl20 Gün önce geldi ve 3 günde bitti. 17 Gün sonra tekrar stoğa girdi. Ben ifadelerimde çelişki görmüyorum. Bildiğinizi okumaya devam edin
Adam eksa reklamı yapıyor xsSes çipinin güncel olduğu bilgisi yok, bunun alınması daha mantıklı:
E900 Pro (Drop Plus) her şey dahil 230 TL!
Öncelikle aşağıdaki linkten 5. ürünü satın alacağız...www.technopat.net
E900 Pro (Drop Plus) İncelemesi
Merhaba. Bu yazımda sizlere vergi+kargo+kulaklık kuponlarla beraber toplam 10 günde 230 TL'ye aldığım E900 Pro'yu, nam-ı diğer Drop Plus'ı elimden geldiği kadar inceleyeceğim. Kulaklığın Drop Plus'tan logosu dışında hiçbir farkı yok, bunu belirtmeden geçemem. Kulaklık ile ilgili daha detaylı...www.technopat.net