Neler Yeni

Rampage Drop Plus Yeniden Stokta!

Satashke

80+ Bronze
Bunu yazacağını bildiğim için zaten şöyle yazdım "Bilgilendirme amaçlı" aliexpressten almak istemiyen de olabiliyor ve ses çipinin güncel olmadığı ne alaka kaynak gösterir misiniz?

Ben insanlara yardımcı olmaya çalışıyorum konu açsaydınız o zaman?
Stok için fırsat kovalanacak bir ürün değil Drop Plus. Sürekli geliyor ve stoğu oluyor. Bitince tekrar çok stokla geliyor. Ucuza piyasada bulunmayan bir ekran kartını bulmuş gibi başlık açmışsın. Hemen terslemene gerek yok.

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Stok için fırsat kovalanacak bir ürün değil Drop Plus. Sürekli geliyor ve stoğu oluyor. Bitince tekrar çok stokla geliyor. Ucuza piyasada bulunmayan bir ekran kartını bulmuş gibi başlık açmışsın. Hemen terslemene gerek yok.
Yok terslemiyorum hemen stoğa mı geliyor, Tamam söyle o zaman 2 aydır nerede peki?

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
2 Ay derken ? :) Bilmeden konuşmakta uzmansınız
Siz uzmansınız stok 2-3 güne yok oldu.
Anlık bir stoktu gereksiz uzatmaya gerek yok 1.5 aydır stokta doğru düzgün yok bir var hemen yok şu an sanırım geldi.

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
20 Gün önce geldi ve 3 günde bitti. 17 Gün sonra tekrar stoğa girdi. Ben ifadelerimde çelişki görmüyorum. Bildiğinizi okumaya devam edin
Siz devam edin boşa tartışıyorsunuz 3 günlüğüne geldiyse yaklaşık 50 stok girmiştir ve çoğu insan görmemiştir bile boş yapmakta uzmansınız sanarsın yanlış bilgi veriyoruz tarihler karışmış 2-3 günlük stok stok mudur?

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,965
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistem Konularına etiketlerseniz sevinirim :)
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932
20 Gün önce geldi ve 3 günde bitti. 17 Gün sonra tekrar stoğa girdi. Ben ifadelerimde çelişki görmüyorum. Bildiğinizi okumaya devam edin
20 gün önceki fiyuatı neydi merak ettim şuan akakçede 470 tl gözükyor bu arkadaşın attığımlinkte 430 tl

39121

80+ Gold
En İyi Cevap
8
Ses çipinin güncel olduğu bilgisi yok, bunun alınması daha mantıklı:

Adam eksa reklamı yapıyor xs

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,915
İsim
Mehmet
Bu kulaklığın rakipleri nelerdir, nasıl bir segmentte yer almakta?

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Top Bottom