Neler Yeni

Rampage Fury X Ses Kesilme Sorunu ?

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,981
İsim
Chloe Grace Moretz
Fury x kullanıyorum ve ne zaman oyunlarda mikrofon ayarını açsam kulaklığın sesi kesiliyor ve gelmiyor windows ayarlardan kapatana kadar fury level kanal sahibi faruk abi ile konuştuğumda bunun sebebi Evin konumu, cihazlar, duvarlar vb. olabilir dedi wireless cihazlarda olan bir sorun ben artics 3 wireless gibi kulaklıklar alsam örnek olarak bu tarz sorunlar yaşar mıyım yoksa kulaklığın sürücüsüyle v.b alakalı bir şey mi ?

Asus Rog

80+
Bende alacaktım almayım bari

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,981
İsim
Chloe Grace Moretz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bakarsanız sevinirim post a

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Fury x kullanıyorum ve ne zaman oyunlarda mikrofon ayarını açsam kulaklığın sesi kesiliyor ve gelmiyor windows ayarlardan kapatana kadar fury level kanal sahibi faruk abi ile konuştuğumda bunun sebebi Evin konumu, cihazlar, duvarlar vb. olabilir dedi wireless cihazlarda olan bir sorun ben artics 3 wireless gibi kulaklıklar alsam örnek olarak bu tarz sorunlar yaşar mıyım yoksa kulaklığın sürücüsüyle v.b alakalı bir şey mi ?
Mikrofon ayarını yaptığında sesin kesilmesi bir sıkıntı değil, oyundan gir çık yap düzelir veya Discord ayar yaptıktan sonra kesinti yaşarsan sesliden çık geri gir düzelir.

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,981
İsim
Chloe Grace Moretz
Mikrofon ayarını yaptığında sesin kesilmesi bir sıkıntı değil, oyundan gir çık yap düzelir veya Discord ayar yaptıktan sonra kesinti yaşarsan sesliden çık geri gir düzelir.
sürekli olan bir sorun bu mikrofonu açarsam gidiyor zaten çıkıp girsem de bir şey değişmiyor

Emre Avara

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
İşte bu yüzden alınmaz

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,981
İsim
Chloe Grace Moretz

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,981
İsim
Chloe Grace Moretz

Emre Avara

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Ne alaka kanka?
Kullandın mı, ürünü gördün mü? Neden böyle bomboş bir yorum yapıyorsun?
Evet kullandım normalde seçenek olarak o zaman hyperX cloud core indirime girmişti 600 lira fiyatı vardı ama furyxde stokları yenilenmişti kablosuz olduğu için aldım furyX'i 3-4 gün kullandım sonra mikrofonu bozuldu ve internetten araştırınca çoğu kullanıcı böyle bir hata ile karşılaşmış bende hiç uğraşmadım geri iade ettim hyperx cloud core aldım

Top Bottom