Neler Yeni

Rampage Fury-X vs. HyperX Cloud II vs. SteelSeries Arctis 3

Muhammed100192

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Muhammed
Dostlar, selamlar. Bir sorum olacaktı, yaklaşık 4 seneden beri Rampage firmasının ekipmanlarını kullanıyorum gayet memnunum. Lütfen marka takıklığı yapmadan tavsiye verirseniz çok mutlu olurum. Yeni kulaklık almam gerek, 3 seneden beri Rampage Falcon-X adlı bir 7.1 sanal kulaklık kullanıyorum ve gayet memnunum. Fakat bu 3 senede kulaklık yıprandı, deriler soyulmaya başladı yavaş yavaş ve 3 sene boyunca bu kulaklıkla çok vakit geçirdim. Şu anda 3 adet kulaklığın arasında kaldım, fakat ben laptop kullanıcısıyım. Kablolu kulaklıklar bazen koltuğun altında kalıyor ezilme oluyor o yüzden bende kablosuz kulaklık olan Rampage Fury-X adlı kulaklığın araştırmasını yaptım.

Bazıları çok iyi bazıları idare eder ve bazıları da Rampage adlı markaya 600 TL vermemeniz lazım diyorlar. Başta da söylediğim gibi yaklaşık 4 seneden beri bütün ekipmanlarım Rampage firmasından ve bayağı da memnunum. Çok uzattım, şu 3 kulaklık arasından hangisini almalıyım sizce? Genellikle FPS, MOBA, Battle Royale oyunları oynamaktayım. HyperX Cloud 2 zaten emektar bir kulaklık. Artics 3 çok incelemedim fakat herkes neredeyse bayağı beğenmiş kulaklığı ve yeni çıkan Fury X kulaklığı tam benim işime yaramakta fakat yorumlara baktıktan sonra hevesim söndü diyebilirim. Sizce bu 3 kulaklık içerisinden hangisini almalıyım?

Rampage Fury-X.
HyperX Cloud II.
SteelSeries Arctis 3

Yorumlarınızı bekliyorum.
İlla bu 3 kulaklık olacaksa ben olsam rampage almam kablosuz diye pahalı , arctis rahat malzemesi kaliteli ama sesini sevmeyenler var özellikle ses kasma konusunda , cloud 2 ise eski bir kulaklık ama 3 ü arasında cloud 2 alırdım , üçü dışında fikirlere açıksan 3 ünden daha iyi razer kraken te var bak derim ( üstünden biraz geçmiş konunun kusura bakma ama almadıysan hala yazayım dedim )

Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Muhammed Salih Çelebi
Knk bende fury x var para yok diye aldım paranvarsa git hyperx al çok premium bir kulaklık rampage fury x çok kaba ve agır mikrofonda o kadar şey değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

Rampage ile hyperx in alakası yok rampagenin içindeki hoparlorler max 250 tl diger parçalar wierless oldugu için 300 tl ordan geliyo ama hyperx te profesyonel ses yalıtımı var hakikibir kulaklık

Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Berat ASC
Fury X aldım dostlar. Dün geldi elime test etme vaktim olmadı. Test edeyim konu açarım yorumlarınız için teşekkürler. Pek aktif değildim forumda yorumlarınızı göremedim kusura bakmayın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,834
Üyeler
166,282
Son üye
orduluuuuu
Top Bottom