Muhammed100192
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 461
- İsim
- Muhammed
İlla bu 3 kulaklık olacaksa ben olsam rampage almam kablosuz diye pahalı , arctis rahat malzemesi kaliteli ama sesini sevmeyenler var özellikle ses kasma konusunda , cloud 2 ise eski bir kulaklık ama 3 ü arasında cloud 2 alırdım , üçü dışında fikirlere açıksan 3 ünden daha iyi razer kraken te var bak derim ( üstünden biraz geçmiş konunun kusura bakma ama almadıysan hala yazayım dedim )Dostlar, selamlar. Bir sorum olacaktı, yaklaşık 4 seneden beri Rampage firmasının ekipmanlarını kullanıyorum gayet memnunum. Lütfen marka takıklığı yapmadan tavsiye verirseniz çok mutlu olurum. Yeni kulaklık almam gerek, 3 seneden beri Rampage Falcon-X adlı bir 7.1 sanal kulaklık kullanıyorum ve gayet memnunum. Fakat bu 3 senede kulaklık yıprandı, deriler soyulmaya başladı yavaş yavaş ve 3 sene boyunca bu kulaklıkla çok vakit geçirdim. Şu anda 3 adet kulaklığın arasında kaldım, fakat ben laptop kullanıcısıyım. Kablolu kulaklıklar bazen koltuğun altında kalıyor ezilme oluyor o yüzden bende kablosuz kulaklık olan Rampage Fury-X adlı kulaklığın araştırmasını yaptım.
Bazıları çok iyi bazıları idare eder ve bazıları da Rampage adlı markaya 600 TL vermemeniz lazım diyorlar. Başta da söylediğim gibi yaklaşık 4 seneden beri bütün ekipmanlarım Rampage firmasından ve bayağı da memnunum. Çok uzattım, şu 3 kulaklık arasından hangisini almalıyım sizce? Genellikle FPS, MOBA, Battle Royale oyunları oynamaktayım. HyperX Cloud 2 zaten emektar bir kulaklık. Artics 3 çok incelemedim fakat herkes neredeyse bayağı beğenmiş kulaklığı ve yeni çıkan Fury X kulaklığı tam benim işime yaramakta fakat yorumlara baktıktan sonra hevesim söndü diyebilirim. Sizce bu 3 kulaklık içerisinden hangisini almalıyım?
Rampage Fury-X.
HyperX Cloud II.
SteelSeries Arctis 3
Yorumlarınızı bekliyorum.