Squex
80+ Silver
inşallah öneri isteyecek duruma düşmemSen yine kulaklık alacağın zaman bana söyle öneri yaparım
nazar değmez inş
bozulmaz olm alalı 1 yıl olmadı daha
inşallah öneri isteyecek duruma düşmemSen yine kulaklık alacağın zaman bana söyle öneri yaparım
Merak etmiştim teşekkür ederimValla tartıyım dedim iyi oldu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet ama Sesi windows'tan 100 yapıp, kulaklıktaki sürücüde bulunan tekerlekten ayarlarsan dip sesi duyman çok zor.
Senin aldığın MPOW AIR PRO değil zeki arkadaşım kalıpları aynı diye özellikleri aynı olmuyor bunu bil istedimFarklı mı wqehgqwtyef.
Mpow oyun kulaklığı Mpow BH415 3.5mm kablolu kulaklık ile oyun kulaklık gürültü önleyici mikrofon PS4 PS3 PC bilgisayar telefon Gamer|Headphone/Headset| - AliExpress
Yeşil olması hariç gram fark yok açıkçası. Vergileri de 15 20 TL bu arada .
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
(3) Mpow Air Pro İncelemesi | Technopat Sosyal
Fabrika aynı fabrika. Mpow Air Pro ile aralarındaki tek fark birisi 7.1 birisi direk jak girişi ile takılıyor.Senin aldığın MPOW AIR PRO değil zeki arkadaşım kalıpları aynı diye özellikleri aynı olmuyor bunu bil istedim
Linki verdim bu aradaAslında bütçe meselesi kulaklığım bozulsa 685 TL veremem bir daha kulaklığa 300 TL lik bir şey alırım bütçem 700 TL bandında olursa yine tercih ederim.
link verir misin
Anlamıyorsun bak!Fabrika aynı fabrika. Mpow Air Pro ile aralarındaki tek fark birisi 7.1 birisi direk jak girişi ile takılıyor.
Özellik olarak gram fark yok dikkatini yine yine çekerim. Hatta Mpow Wireless daha iyi neden dersen bir çok eksiklik giderildi. Fury X daha eski bir sürüm
Baktım benim merak ettiğim dip ses olur mu ve kokusu var mı. Mikrofonunu da merak ettim. İncelemesini bekliyorum.Fabrika aynı fabrika. Mpow Air Pro ile aralarındaki tek fark birisi 7.1 birisi direk jak girişi ile takılıyor.
Özellik olarak gram fark yok dikkatini yine yine çekerim. Hatta Mpow Wireless daha iyi neden dersen bir çok eksiklik giderildi. Fury X daha eski bir sürüm
Linki verdim bu arada
Sence sadece ses kartı için 300 TL verecek bir adam çıkar mı?Anlamıyorsun bak!
Birinde kablolu da 7.1 var birinde yok. Kutu içerikleri farklı, birinde mikrofon sabit Fury X'de çıkabilir yapıda.
Ayrıca senin aldığın model PRO olan bile değil gitmişssin en kötüsünü almışssın hala bilip bilmeden laf yapıyorsun be kardeşim!
Mikrofon çıkarılabilir olmaması hariç hiç bir fark yok hatta çıkarılabilir olmaması daha iyi Fury X mikrofonu sorunlu tam oturmuyor bazen.Baktım benim merak ettiğim dip ses olur mu ve kokusu var mı. Mikrofonunu da merak ettim. İncelemesini bekliyorum.
fury x daha iyi gibi geldi özellik bakımından
yalnız o kulaklık eskiden beri vardı?Sence sadece ses kartı için 300 TL verecek bir adam çıkar mı?
Mikrofonun sabit olma nedenini bile bilmiyorsun. Fury X'de mikrofon sorunu vardı bunu fark edip sabit yaptılar. Ah güzel kardeşim keşke biraz fazla araştırsan. 7.1 sanal kullanmak ne kadar yararlı orasını bilemem çünkü 10 TL'ye gidip ses kartı alıp Windows üzerinden 7.1 açmayla gram fark yok. Kendim 7.1 kullanıyorum pek işe yaramıyor sesleri yanlış veriyor ve kullanmıyorum. Kullanmamak genel olarak 7.1 kulaklıklarda en mantıklı seçenek oluyor. Kablosuz da zaten 7.1 kullanılmıyor. Kısacası bir ses kartına 300 TL vericeksen buyur .
Pro olan modeli ile tek farkı diyorum birisi 3.5mm birisi 7.1. Normalde Pro alacaktım kafam karıştığı için BH aldım. Satıcıya yazdığımda ürünü çoktan paketleyip sıraya koymuşlar ve değişim olmayacağını söyledi.
Mikrofon çıkarılabilir olmaması hariç hiç bir fark yok hatta çıkarılabilir olmaması daha iyi Fury X mikrofonu sorunlu tam oturmuyor bazen.
+ olarak fabrikalar farklı.Sence sadece ses kartı için 300 TL verecek bir adam çıkar mı?
Mikrofonun sabit olma nedenini bile bilmiyorsun. Fury X'de mikrofon sorunu vardı bunu fark edip sabit yaptılar. Ah güzel kardeşim keşke biraz fazla araştırsan. 7.1 sanal kullanmak ne kadar yararlı orasını bilemem çünkü 10 TL'ye gidip ses kartı alıp Windows üzerinden 7.1 açmayla gram fark yok. Kendim 7.1 kullanıyorum pek işe yaramıyor sesleri yanlış veriyor ve kullanmıyorum. Kullanmamak genel olarak 7.1 kulaklıklarda en mantıklı seçenek oluyor. Kablosuz da zaten 7.1 kullanılmıyor. Kısacası bir ses kartına 300 TL vericeksen buyur .
Pro olan modeli ile tek farkı diyorum birisi 3.5mm birisi 7.1. Normalde Pro alacaktım kafam karıştığı için BH aldım. Satıcıya yazdığımda ürünü çoktan paketleyip sıraya koymuşlar ve değişim olmayacağını söyledi.
Mikrofon çıkarılabilir olmaması hariç hiç bir fark yok hatta çıkarılabilir olmaması daha iyi Fury X mikrofonu sorunlu tam oturmuyor bazen.
Ürün incelemesi yapmak reklam mı oluyor?güzel reklam
685 LİRA ? türkiyede asgari ücretle çalışanlar var beEvet herkese selamlar!
Fury X hakkındaki deneyimlerimi ve yorumlarımı bugün ki konumda sizlerle paylaşacağım.
Üründen kısaca bahsedeyim;
Furylevel kanalı ile Rampage'nin ortak üretmiş olduğu Fury serisinin ilk ürünü olan Fury X, yakında Fury Z ve Fury X kablolu çıkacak konunun sonunda Fury Z ile ilgili birkaç bilgi ve fotoğraf bulunduracağım.
Lafı fazla uzatmadan incelemeye geçelim
Ürün linki : https://www.n11.com/urun/rampage-fury-x-71-wireless-kablosuz-oyuncu-kulakligi-1610756?magaza=furylevel
Kutu & Kutu içeriği:
Kutu içerisinden bir adet FURY X, bir adet mikrofon, 50 CM civarında Jack kablosu, USB dongle, ses kartı ve garanti belgesini de içeren kullanım kılavuzu çıkıyor.
Esnek bir mikrofon yapısına sahip. İstediğiniz yere koyduğunuzda orada kalabiliyor. Pufu çıkarsanız bile sesiniz karşıya sağlıklı bir şekilde gidiyor.Alıntıyı görüntüle
CM108B çipsetli bir ses kartı bulunuyor. https://www.cmedia.com.tw/products/USB20_FULL_SPEED/CM108B
Alıntıyı görüntüle
Wireless işlevini gören USB'miz de burda. 2.4 Ghz özelliğine sahip bu Dongle ile wireless özelliğini kullanabiliyorsunuz. Odanızda herhangi bir bluethoot veya kablosuz bir cihaz varsa çakışabilir. +olarak interneti pc de kablosuz olarak kullanıyorsanz da çakışabilir.Alıntıyı görüntüle
Kutunun içinden birde şöyle bir teşekkür mektubu çıkıyor. Çok iyi düşünülmüş
Alıntıyı görüntüle
Rahatlığına ve diğer özelliklerine değinecek olursak;
Başta kablosuz kulaklık olduğu için, (bataryadır vs.) ağır sanıyordum. Fakat ağırlığına baktığımda gayet normal bir ağırlıkta olduğunu gördüm.
Alıntıyı görüntüle Tartı 2-3 Gr eksik veya fazla tartıyor olabilir.
Daha güzel bir ses verebilmek için BASS çıkış kanalları var. Fakat bunları açıp kapatamıyoruz, sürekli açık kalıyor fakat bu benim için - değil.
Alıntıyı görüntüle
7 kademeli ayarlanabilir yapıya sahip.
Alıntıyı görüntüle
Küçük - Büyük kafa yapılarını da destekliyor.
Protein deri pedler ile birlikte geliyor. Şöyle söyleyim;
Yazın terletiyor buna uyumlu kumaş ped alırsam 10 numara olacak yakında almayı düşünüyorum.
+/- özellikleri:
En büyük artısı kablosuz olması ve kablosuzda kablolu kulaklıklar gibi ses verme özelliğine sahip.
Hiçbir gecikme vs. bulunmuyor.
Mikrofonun tak çıkar yapıda olması da bir + özellik.
Eksileri:
-Yazlımın kablosuz da çalışmaması.
- Şarjının gözükmemesi.
Diğeceklerim bu kadar almak isteyen arkadaşlar detaylı videolarda bulunuyor
Burdan da çekim testine ulaşabilrsiniz :
Ve son olarak da forumdaki diğer incelemelere de burdan ulaşabilrisiniz:
İnceleme - Rampage Fury X Kablosuz Oyuncu Kulaklığı
Bu kulaklık epey merak edilen bir kulaklık ve herkes soruyor. Aslında aldığım gibi inceleme yapacaktım fakat bekleyip uzun inceleme yapmak istedim. Kulaklığı 4 Ağustos 2020 tarihinde satışa ilk çıkışının 15-20 dakika sonrasında satın aldım. Detaylıca uzun kullanım incelemesi yapacağım. Keyifli...forum.donanimarsivi.com
İnceleme - Rampage Fury X İncelemesi - Bölüm 1
Merhaba, Furylevell YouTube kanalının Rampage ile ortak olarak ürettiği Fury ekipman serisinin ilk ürünü Fury X wireless kulaklığın incelemesi ile karşınızdayım. İnşallah önümüzdeki aylarda çıkacak Fury Z mouse'u da inceleme şansım olur. Bu inceleme 2 bölüm halinde gelecek, 1. bölüm normal bir...forum.donanimarsivi.com
Bu konuda da diğer kulaklıklar ile karşılaştırması var.
İnceleme - Rampage Fury X VS HyperX Cloud 2 VS Rampage Drop Plus Detaylı Karşılaştırma - Bölüm 2
Rampage Fury X incelemesinin ikinci bölümüyle karşınızdayım. Bu bölümde birbiriyle çok karşılaştırılan bu 3 kulaklığı karşılaştıracağım. Her kategoride 10 üzerinden puanlama yapacağım. En çok puan alan, kazanan olacak. Not: Karşılaştırmalar Fury X'in wireless modunda yapılmıştır. İncelemenin...forum.donanimarsivi.com
Alıntıyı görüntüle
Yakın zamanda çıkacak olan FURY Z Mouse : inşallah bende incelemesini yaparım
Bu arada @Abdullah Hacıgül Abi seninde bu ürünü incelemeni çok isterim.
F/P konusunda diğer markaların kulaklıklarından başarılı bir ürün.
Alıntıyı görüntüle