Neler Yeni

İnceleme Rampage Fury X🔥

Kulaklık nasıl?

• Efsoooo

Oylar: 77 40.1%
  • Eh işte idare eder

Oylar: 75 39.1%
  • kötü

Oylar: 40 20.8%

• Oy kullanan toplam üye
    192

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
Valla tartıyım dedim iyi oldu :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet ama Sesi windows'tan 100 yapıp, kulaklıktaki sürücüde bulunan tekerlekten ayarlarsan dip sesi duyman çok zor.
Ellerine sağlık ustam.

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Bu kulaklık patlıyor moruQ (!) Şaka bi yana bu kulaklık fiyatını hakeden güzel bir ürün.

Squex

80+ Silver
Ellerine sağlık. Ben 550 tl ye almıştım fury x i şuan 685 tl olmuş. Eski rampage r36 drop kulaklığımın mikrofonu bozulunca yeni kulaklık baktığımda bu kulaklığın çıkacağını duymuştum çıkınca da almıştım fakat fury x mi alsam yoksa hyperx cloud stringer kablosuz mu alsam diye çok düşündüm ama gidip fury x almıştım. İyi de yapmışım tuvalette bile çekiyor kulaklık derslerde çok yardımcı oluyor. Fakat şuan gidip de 685 tl verir miyim bilmiyorum.

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ellerine sağlık. Ben 550 TL ye almıştım fury x i şuan 685 TL olmuş. Eski rampage r36 drop kulaklığımın mikrofonu bozulunca yeni kulaklık baktığımda bu kulaklığın çıkacağını duymuştum çıkınca da almıştım fakat fury x mi alsam yoksa hyperx cloud stringer kablosuz mu alsam diye çok düşündüm ama gidip fury x almıştım. İyi de yapmışım tuvalette bile çekiyor kulaklık derslerde çok yardımcı oluyor. Fakat şuan gidip de 685 TL verir miyim bilmiyorum.
Sürücü ve ses kartı kısmında Fury X daha üstün. 685 TL'yi sonuna kadar hak eder.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Ali
Evet herkese selamlar!
Fury X hakkındaki deneyimlerimi ve yorumlarımı bugün ki konumda sizlerle paylaşacağım.

Üründen kısaca bahsedeyim;
Furylevel kanalı ile Rampage'nin ortak üretmiş olduğu Fury serisinin ilk ürünü olan Fury X, yakında Fury Z ve Fury X kablolu çıkacak konunun sonunda Fury Z ile ilgili birkaç bilgi ve fotoğraf bulunduracağım.
Lafı fazla uzatmadan incelemeye geçelim :)

Ürün linki : https://www.n11.com/urun/rampage-fu...suz-oyuncu-kulakligi-1610756?magaza=furylevel

Kutu & Kutu içeriği:

Kutunun arkasında da bir takım bilgiler yer alıyor.

Alıntıyı görüntüle

Kutu içerisinden bir adet FURY X, bir adet mikrofon, 50 CM civarında Jack kablosu, USB dongle, ses kartı ve garanti belgesini de içeren kullanım kılavuzu çıkıyor.

Esnek bir mikrofon yapısına sahip. İstediğiniz yere koyduğunuzda orada kalabiliyor. Pufu çıkarsanız bile sesiniz karşıya sağlıklı bir şekilde gidiyor.Alıntıyı görüntüle

Wireless işlevini gören USB'miz de burda. 2.4 Ghz özelliğine sahip bu Dongle ile wireless özelliğini kullanabiliyorsunuz. Odanızda herhangi bir bluethoot veya kablosuz bir cihaz varsa çakışabilir. +olarak interneti pc de kablosuz olarak kullanıyorsanz da çakışabilir.Alıntıyı görüntüle

Rahatlığına ve diğer özelliklerine değinecek olursak;

Başta kablosuz kulaklık olduğu için, (bataryadır vs.) ağır sanıyordum. Fakat ağırlığına baktığımda gayet normal bir ağırlıkta olduğunu gördüm.
Alıntıyı görüntüle Tartı 2-3 Gr eksik veya fazla tartıyor olabilir.

Daha güzel bir ses verebilmek için BASS çıkış kanalları var. Fakat bunları açıp kapatamıyoruz, sürekli açık kalıyor fakat bu benim için - değil.

Alıntıyı görüntüle

7 kademeli ayarlanabilir yapıya sahip.
Alıntıyı görüntüle

Küçük - Büyük kafa yapılarını da destekliyor.

Protein deri pedler ile birlikte geliyor. Şöyle söyleyim;
Yazın terletiyor buna uyumlu kumaş ped alırsam 10 numara olacak yakında almayı düşünüyorum.

+/- özellikleri:

En büyük artısı kablosuz olması ve kablosuzda kablolu kulaklıklar gibi ses verme özelliğine sahip.
Hiçbir gecikme vs. bulunmuyor.
Mikrofonun tak çıkar yapıda olması da bir + özellik.

Eksileri:

-Yazlımın kablosuz da çalışmaması.
- Şarjının gözükmemesi.

Diğeceklerim bu kadar almak isteyen arkadaşlar detaylı videolarda bulunuyor

Burdan da çekim testine ulaşabilrsiniz :

Ve son olarak da forumdaki diğer incelemelere de burdan ulaşabilrisiniz:

Bu konuda da diğer kulaklıklar ile karşılaştırması var.

Alıntıyı görüntüle

@ArdaM
@keremcnsz24
@ŞahinBaşaran
@revanier

Bu arada @Abdullah Hacıgül Abi seninde bu ürünü incelemeni çok isterim.
F/P konusunda diğer markaların kulaklıklarından başarılı bir ürün.

Alıntıyı görüntüle
güzel reklam (y)

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Squex

80+ Silver
Sürücü ve ses kartı kısmında Fury X daha üstün. 685 TL'yi sonuna kadar hak eder.
Aslında bütçe meselesi kulaklığım bozulsa 685 tl veremem bir daha kulaklığa 300 tl lik bir şey alırım bütçem 700 tl bandında olursa yine tercih ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cloud 2 900 TL, Fury X 700 TL, Çin'deki markasız Fury X 430 TL. Çin'den aldım 10 gün sonra elimde benim incelemem de 10 gün sonra gelir büyük ihtimalle :).
link verir misin

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Aslında bütçe meselesi kulaklığım bozulsa 685 TL veremem bir daha kulaklığa 300 TL lik bir şey alırım bütçem 700 TL bandında olursa yine tercih ederim.
Sen yine kulaklık alacağın zaman bana söyle öneri yaparım :)

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_