millet işsiz diye söyledim bizde empati kuruyoruz asıl suçu olan amerikada dolar yüzünden millet battı beAlmasın o zaman?
Onu alma Mpow al . Arkadaş ne kadar Fury X çok farklı dese de hiç fark yok. Mikrofon çıkarabilir Fury X'de. Mpow'da çıkarılabilir değil aslında onda da çıkarılabilirdi sonradan sabit yaptılar. Bir de ses kartı yok içinde685 LİRA ? türkiyede asgari ücretle çalışanlar var be
ama şu an almak mantıksız hocam. Dolar arttı bir de vergi vs kupon kampanyası vs olaydı alınırdı.Onu alma Mpow al . Arkadaş ne kadar Fury X çok farklı dese de hiç fark yok. Mikrofon çıkarabilir Fury X'de. Mpow'da çıkarılabilir değil aslında onda da çıkarılabilirdi sonradan sabit yaptılar. Bir de ses kartı yok içinde
oo MüQOnu alma Mpow al . Arkadaş ne kadar Fury X çok farklı dese de hiç fark yok. Mikrofon çıkarabilir Fury X'de. Mpow'da çıkarılabilir değil aslında onda da çıkarılabilirdi sonradan sabit yaptılar. Bir de ses kartı yok içinde
Kupon zaten veriyor kupon kardeşliği hâla var. Vergileri 15 TL en fazla 30 TL ödenmiş. Genelde kutusu ezik geliyormuş bir iki bahaneyle 100 TL'den 200 TL'ye kadar para iadesi alabiliyorsun ekstra olarakama şu an almak mantıksız hocam. Dolar arttı bir de vergi vs kupon kampanyası vs olaydı alınırdı.
Peki ne zaman aldın?Kupon zaten veriyor kupon kardeşliği hâla var. Vergileri 15 TL en fazla 30 TL ödenmiş. Genelde kutusu ezik geliyormuş bir iki bahaneyle 100 TL'den 200 TL'ye kadar para iadesi alabiliyorsun ekstra olarak
4 katı fiyatta şuan 1200 tl ama üzüldüğüm tek şey yeşil renk almıştım en ünlüsü de o ama keşke siyah beyaz olanı alsaydım diyorumFiyatlar üzücü bir şekilde arttı ya :/