Pugio 2 860 lira normalde. İndirimde düşüyor lakin indirimlerde bu da düşebilir. Bunu bilmek lazım bu yüzden indirimsiz fiyatlara bakmak en iyisi.Rog pugio 2 mi bumu sizce
Pugio II kullanıyorum. Laptopta sıkıntı yoktu ama masaüstünde arada takılmalar oluyor kablosuz modda. Onun dışında güzel. Ben Rampage almam. Kişisel tercih, alınmaz demiyorum. Ben almam.Rog pugio 2 mi bumu sizce
Normal fiyatı 450 TL. 860'dan satıyorlar, arada indirim yapınca millet hemen alıyor. Bu tuzağa ben de düştüm. X sitesinde 750 TL, y sitesinde 440 TL görünce aldım.Pugio 2 860 lira normalde. İndirimde düşüyor lakin indirimlerde bu da düşebilir. Bunu bilmek lazım bu yüzden indirimsiz fiyatlara bakmak en iyisi.
ben 399 a aldım galibaPugio II kullanıyorum. Laptopta sıkıntı yoktu ama masaüstünde arada takılmalar oluyor kablosuz modda. Onun dışında güzel. Ben Rampage almam. Kişisel tercih, alınmaz demiyorum. Ben almam.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Normal fiyatı 450 TL. 860'dan satıyorlar, arada indirim yapınca millet hemen alıyor. Bu tuzağa ben de düştüm. X sitesinde 750 TL, y sitesinde 440 TL görünce aldım.
Asus ROG Pugio IIPugio II kullanıyorum. Laptopta sıkıntı yoktu ama masaüstünde arada takılmalar oluyor kablosuz modda. Onun dışında güzel. Ben Rampage almam. Kişisel tercih, alınmaz demiyorum. Ben almam.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Normal fiyatı 450 TL. 860'dan satıyorlar, arada indirim yapınca millet hemen alıyor. Bu tuzağa ben de düştüm. X sitesinde 750 TL, y sitesinde 440 TL görünce aldım.
iç kısmına basarlar yada düz deliksiz olanın üzerine basarlarSanırım kırmızı bant yapıştırdığınız yerde rampage logosu olacak peki bu özelleştirilebilir kapak deliksiz olan kapakta da rampage logosu olacak mı?
illahaki olr rampage bu üstüne marka basan bir firmaNolur logosu olmasın bir de drag yapılır mı bununla?
MSRP çok bir şey ifade etmiyor.Asus ROG Pugio II
MSRP
$99.99
Kırmızı bant ile yapıştırılan yerde üretici firmanın adı yazıyor aynen orda rampage logosu olucak deliksiz kapakta olur mu bilmiyorum ama bir sorayımSanırım kırmızı bant yapıştırdığınız yerde rampage logosu olacak peki bu özelleştirilebilir kapak deliksiz olan kapakta da rampage logosu olacak mı?
İnşallah olmaz drag yapılır diye tahmin ediyorumNolur logosu olmasın bir de drag yapılır mı bununla?
Buda 550 liraya bu özelliklere göre iyi bence o asus mousede fena değil ama bence fury z550 liraya çok daha iyi alternatifler var ,değiştirilebilir switchli Asus ROG mouse bile 430TL'ydi geçenlerde.
İki modelde çok güzel çok bir fark yok bence fury z ama tasarım özellik olarak hangisi senin daha çok hoşuna gidiyorsa onu alRog pugio 2 mi bumu sizce