Malum kisi kim?Malum kişi onay verdiğine göre alınmaz.
Malum kisi kim?Malum kişi onay verdiğine göre alınmaz.
Adam testini yapmış incelemesini çekmiş kullanıyorum demiş sen ne yaptın da konuşuyosun anlamadım.Malum kişi onay verdiğine göre alınmaz.
Malum adam diyosun formunda geziyorsınMalum kişi onay verdiğine göre alınmaz.
Malum kişi dediğin TR'deki teknoloji kanallarına test cihazı ile monitör test edip inceleme yayınlamaya öncülük yapmış kişidir. Benim sayemde TR'de gerçek monitör incelemesi izliyorsunuz. Hatta benim sayemde artık markalar patır patır monitör inceletemiyor. Fazla tevazunun sonu vasat insandan nasihat dinlemektir.Malum kişi onay verdiğine göre alınmaz.
Çıkar göster![]()
Kral sana bi g65b incelemesi yazdım va gören alınmaz yazıp geçiyor ama 15k'lara kadar alınabilecek en iyi monitörlerdenMalum kişi dediğin TR'deki teknoloji kanallarına test cihazı ile monitör test edip inceleme yayınlamaya öncülük yapmış kişidir. Benim sayemde TR'de gerçek monitör incelemesi izliyorsunuz. Hatta benim sayemde artık markalar patır patır monitör inceletemiyor. Fazla tevazunun sonu vasat insandan nasihat dinlemektir.
Gerçekten de bu ölçümleri paylaşmaya başladığından beri seninki gibi incelemeler arttı, keşke daha sık detaylı inceleme videoları yükleyebilsen, çünkü insanlar artık senin analizlerine ciddi anlamda güveniyor.Malum kişi dediğin TR'deki teknoloji kanallarına test cihazı ile monitör test edip inceleme yayınlamaya öncülük yapmış kişidir. Benim sayemde TR'de gerçek monitör incelemesi izliyorsunuz. Hatta benim sayemde artık markalar patır patır monitör inceletemiyor. Fazla tevazunun sonu vasat insandan nasihat dinlemektir.
Malum kişi dediğin TR'deki teknoloji kanallarına test cihazı ile monitör test edip inceleme yayınlamaya öncülük yapmış kişidir. Benim sayemde TR'de gerçek monitör incelemesi izliyorsunuz. Hatta benim sayemde artık markalar patır patır monitör inceletemiyor. Fazla tevazunun sonu vasat insandan nasihat dinlemektir.
g65b zaten fiyat bandında en iyisi denilebilir arkadaşıma aldım çok iyi kendime de alacağım ödemede sorun çıkmasaydı 2 adet alıyordum ne güzelKral sana bi g65b incelemesi yazdım va gören alınmaz yazıp geçiyor ama 15k'lara kadar alınabilecek en iyi monitörlerden
Ölü piksel çıktı mı ?Sağolun, neredeyse aynı paraya geçen hafta Amazon'da MSI 2K 240Hz monitör satıldı. Biraz fırsat kovalayınca yine bu fiyatlara çok daha iyileri denk geliyor yani gayet.
alınır mı reis ?Malum kisi kim?