🔥İndirim Rampage Glacier 2K 180 Hz 6.997 TL

Malum kişi onay verdiğine göre alınmaz.
Malum kişi dediğin TR'deki teknoloji kanallarına test cihazı ile monitör test edip inceleme yayınlamaya öncülük yapmış kişidir. Benim sayemde TR'de gerçek monitör incelemesi izliyorsunuz. Hatta benim sayemde artık markalar patır patır monitör inceletemiyor. Fazla tevazunun sonu vasat insandan nasihat dinlemektir.

Çıkar göster :D
image.webp

Malum kişi dediğin TR'deki teknoloji kanallarına test cihazı ile monitör test edip inceleme yayınlamaya öncülük yapmış kişidir. Benim sayemde TR'de gerçek monitör incelemesi izliyorsunuz. Hatta benim sayemde artık markalar patır patır monitör inceletemiyor. Fazla tevazunun sonu vasat insandan nasihat dinlemektir.
Kral sana bi g65b incelemesi yazdım va gören alınmaz yazıp geçiyor ama 15k'lara kadar alınabilecek en iyi monitörlerden

Gerçekten de bu ölçümleri paylaşmaya başladığından beri seninki gibi incelemeler arttı, keşke daha sık detaylı inceleme videoları yükleyebilsen, çünkü insanlar artık senin analizlerine ciddi anlamda güveniyor.

Kral kusura bakma ama ekipman tavsiyelerinin bu forum nezdinde bile güven vermediğini benden daha iyi biliyorsun. Bu kanıya varan ben değilim ayrıca. Şahsi konuşmak gerekirse bir kez sana güvenip pişman olmuş biri olarak verdiğin hiçbir tavsiyeyi dinlemiyorum artık.

Ben senin klasik haterlarından değilim, takdir ettiğim pek çok yönün var ama farklı konularda.
Donanım Arşivi bana göre mevcut şartlarda TR'nin en iyi forumu, sen bu işin hangi yüzdesindesin bilmiyorum ama forumu yönetme şekline hayranlık ve saygı duyuyorum. Elinde güç varken beni ve hakkında olumsuz düşünceleri olup bunu dile getiren insanları uçurmaman da karakter sahibi bir adam olduğunu gösteriyor. Vasat demesen iyiydi de canın sağ olsun.

Yerinde olsam bu yorumuma kızmak yerine ilk neyi yanlış yapıyorum diye düşünür insanları bu fikirden uzaklaştırmaya çalışırdım. İyi forumlar.

Sağolun, neredeyse aynı paraya geçen hafta Amazon'da MSI 2K 240Hz monitör satıldı. Biraz fırsat kovalayınca yine bu fiyatlara çok daha iyileri denk geliyor yani gayet.

Kral sana bi g65b incelemesi yazdım va gören alınmaz yazıp geçiyor ama 15k'lara kadar alınabilecek en iyi monitörlerden
g65b zaten fiyat bandında en iyisi denilebilir arkadaşıma aldım çok iyi kendime de alacağım ödemede sorun çıkmasaydı 2 adet alıyordum ne güzel

Sağolun, neredeyse aynı paraya geçen hafta Amazon'da MSI 2K 240Hz monitör satıldı. Biraz fırsat kovalayınca yine bu fiyatlara çok daha iyileri denk geliyor yani gayet.
Ölü piksel çıktı mı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alsam mı bilemiyorum ya şuan bilgisayarım yok alsam bozuk gelse falan 1 ay sonraya anca pc alabilicem 1 ay sonra da iade yapmak falan zor olur herhalde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,678
Üyeler
183,156
Son üye
İdiot
Geri