🔥İndirim Rampage Glacier 2K 180 Hz 7.297 TL

İsimbulamajim

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
5,496
Rampage çöp, alınmaz demeden önce:
Bu monitörü Abdullah Hacıgül inceledi ve gayet iyi. Şu anda ana monitöt olarak kullanıyor (gerçekten). Ayrıca panelinin üreticisi AUO gayet güvenilir.

Bu fiyatta en büyük olayı pivot ve yükseklik ayarı destekleyen bir 2K monitör olması. Renk gamutu yüksek ve gecikme değerleri ortalama bir monitör. Parlaklık ve kontrast testi bulunmuyor ama bu seviyede bir monitörde düşük olacağını düşünmüyorum.

@Abdullah Hacıgül Hocamız inceledi:

11 ekimdeki konusunun kopyası :) bu kez mediamarkt linki eklemeyi unutmuş :D

başka bir marka olsa almıştım. itopya yüzünden AOC monitörde alamadım sağolsunlar çok ilgilendikleri için

AOC hangi monitörün almayı düşünüyordunuz, 2k 260 hz modelini almak istiyorum bende 10.600 eder mi o fiyata daha iyi 2k monitör gelir mi acaba bu kasım
27G4X

Sonuç olarak monitör alanında bilmediğimiz etmediğimiz bir marka. Dolayısıyla iç yapı görseli görmeden kimseye önermem de, almam da. Başkası alabilir, herkesin parası kendine. Ayrıca kontrast ve parlaklık bilgisi de ortada yok, dolayısıyla alınabilirliğini engelleyen çok fazla soru işareti var.

KTC H27T22C, bu bütçelerde en ideal seçim hala.
Pivot ve yükseklik ayarı olması öne çıkartıyor Rampage'i. Günümüzde en dandik marka bile monitörde sıkıntı çıkartacak iç yapı kullanmaz. Televizyonlarda daha yaygındır bu çünkü neden kocaman.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,155,698
Üyeler
183,776
Son üye
Cowboy Bebop
Geri