Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Rampage Hydra R7 USB Full RGB Aydınlatmalı Optik French Layout 709,87 TL (STOK BİTTİ)

qnyb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Güney
Bu arada alınır mı malzeme kalitesi nedir bilmiyorum ancak sorun tuşların fransızca olması ise, onu kolayca çözersiniz. Fransız tuş takımı ile türkçe tuş takımı aynı sayıda. Türkçe tuş takımı alın, tuşları değiştirin.

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,785
İsim
Eren Güven
Hotswapp var mı? Yorumları iyi. Ses tekeri falan da var kalite düşük bile olsa bu paraya bulunmaz böyle bi şey

EmreErkanAydın

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
655
İsim
Emre Erkan Aydın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hotswapp var mı? Yorumları iyi. Ses tekeri falan da var kalite düşük bile olsa bu paraya bulunmaz böyle bi şey
Var diye biliyorum ki resmine switch çıkarma aparatını bile koymuşlar
1694443276233.png

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,785
İsim
Eren Güven
Var diye biliyorum ki resmine switch çıkarma aparatını bile koymuşlar Alıntıyı görüntüle
Stok bitmiş bu arada
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada alınır mı malzeme kalitesi nedir bilmiyorum ancak sorun tuşların fransızca olması ise, onu kolayca çözersiniz. Fransız tuş takımı ile türkçe tuş takımı aynı sayıda. Türkçe tuş takımı alın, tuşları değiştirin.
Tuşlar kademeli değilse tuşların yerini değiştirsek yeterli olur gibi

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,981
İsim
göksel yurtcan
stok bitti hocdmada bu paraya tam klavye + ses tekeri+rgb+bilek desteği vs. sunuyor zaten bu klavye hot swap olsa ne olur olmasa ne olur size bu hotswap muhabbetini kim öğretti 6yıl önce çıkmış belkide 7 yıl önce çıkmış kalvyede hotswap ne arar ama optic olması cezbedici duruyor düşük ihtimalde olsa olabilir

qnyb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Güney
Stok bitmiş bu arada
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tuşlar kademeli değilse tuşların yerini değiştirsek yeterli olur gibi
Ben direkt türkçe harfler isteyenler için demiştim ancak sizin dediğinizde masrafsız güzel bir çözüm

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,785
İsim
Eren Güven
stok bitti hocdmada bu paraya tam klavye + ses tekeri+rgb+bilek desteği vs. sunuyor zaten bu klavye hot swap olsa ne olur olmasa ne olur size bu hotswap muhabbetini kim öğretti 6yıl önce çıkmış belkide 7 yıl önce çıkmış kalvyede hotswap ne arar ama optic olması cezbedici duruyor düşük ihtimalde olsa olabilir
Hotswapp önemli. Switch bozulunca çöpe gidiyo çünkü klavye.

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,981
İsim
göksel yurtcan
Hotswapp önemli. Switch bozulunca çöpe gidiyo çünkü klavye.
çöpe gitme içi açılır lehimle yeni switch takılır switch bozulunca klavye çöpe gidiyor kelimesi çok saçma ki bu parada zaten o tarz özellikleri olan tam rgb klavye yok

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,785
İsim
Eren Güven
çöpe gitme içi açılır lehimle yeni switch takılır switch bozulunca klavye çöpe gidiyor kelimesi çok saçma ki bu parada zaten o tarz özellikleri olan tam rgb klavye yok
Bu vardı işte bitti. Lehim yaptırsam 3 ay sonra yine bozuluyo

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,785
İsim
Eren Güven

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru