Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Rampage Hydra R7 USB Full RGB Aydınlatmalı Optik French Layout 709,87 TL (STOK BİTTİ)

EmreErkanAydın

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
655
İsim
Emre Erkan Aydın
Ya arkadaşlar ben yok demedim. VAR MI DİYE SORDUM.
yok hocam netleştirmek için söyledim
1694444176537.png

Kayser-i Rûm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
364
İsim
Ege Taşkın
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Tavsiye
stok bitti hocdmada bu paraya tam klavye + ses tekeri+rgb+bilek desteği vs. sunuyor zaten bu klavye hot swap olsa ne olur olmasa ne olur size bu hotswap muhabbetini kim öğretti 6yıl önce çıkmış belkide 7 yıl önce çıkmış kalvyede hotswap ne arar ama optic olması cezbedici duruyor düşük ihtimalde olsa olabilir
Klavye tamamen kullanıcıya kalmış. Ben belki switchini değiştirmek istiyorum ne alakası var? Gidip değiştireceğim switchli klavyeye 2-3k vereceğime 700 liraya alırım ve değiştiririm dostum :D

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,671
İsim
Kerem Çavuş
Alınır mı bu arada bana da ses tekerleği açısından vb mantıklı geldi tam boyut klavye lazımdı

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,042
İsim
Ömer Murat KARACA
niye 3 ay sonra bozulsun sıkılınca bozuluyormu bu alet kli muhtemelen switchler lehimsizdir
Evet, canı sıkılınca bozuluyor bunlar. R6 Plus vardı elimizde, sıfır aldık. Her iki ayda bir istisnasız W, A, S, D tuşlarından biri bozuluyordu. Garantide switch değiştirip gönderiyorlardı. 1 kere birebir değişim oldu, gelen ürün de sürekli bozulup durdu. Bu sefer rica ettim bi alt bi üst model farketmez yeterki zırt pırt bozulmasın dedim düz R6 gönderdiler bu da aynı. Garantisi bu ay bitiyor ancak 10 kere garantiye gitti geldi ürün. Şuna 700 vermektense bimdeki 100TL'lik membran klavyeden 7 tane alır, bozuldukça çöpe atarım daha hayırlı 😅 ki bim'deki membran klavyeyi 3 sene kullandım tık demedi, en son temizlemeye içini açarken ben bozdum. 7 taneye de gerek yok da neyse

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,981
İsim
göksel yurtcan
Evet, canı sıkılınca bozuluyor bunlar. R6 Plus vardı elimizde, sıfır aldık. Her iki ayda bir istisnasız W, A, S, D tuşlarından biri bozuluyordu. Garantide switch değiştirip gönderiyorlardı. 1 kere birebir değişim oldu, gelen ürün de sürekli bozulup durdu. Bu sefer rica ettim bi alt bi üst model farketmez yeterki zırt pırt bozulmasın dedim düz R6 gönderdiler bu da aynı. Garantisi bu ay bitiyor ancak 10 kere garantiye gitti geldi ürün. Şuna 700 vermektense bimdeki 100TL'lik membran klavyeden 7 tane alır, bozuldukça çöpe atarım daha hayırlı 😅 ki bim'deki membran klavyeyi 3 sene kullandım tık demedi, en son temizlemeye içini açarken ben bozdum. 7 taneye de gerek yok da neyse
sizin şansınıza öyle gelmiş hocam normalde hydra r6 sevilen bir modeldir

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,671
İsim
Kerem Çavuş
Klavye geldi şu anlık çok güzel parasını fazlasıyla hakediyor fakat uzun kullanımda ne olur bilemem amazondan alındığı için o da sıkıntı değil

EmreErkanAydın

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
655
İsim
Emre Erkan Aydın
Arkadaşlar stok geldi ihtiyacı olan alabilir

qirash

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Muhammet Uyanık
yazılım ile türkçeye ayarlayabilirmiyiz bu klavyeyi tuşların yerini değiştirsek ? windows'dan her seferinde ayarlamak mı gerekiyor.

EmreErkanAydın

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
655
İsim
Emre Erkan Aydın
yazılım ile türkçeye ayarlayabilirmiyiz bu klavyeyi tuşların yerini değiştirsek ? windows'dan her seferinde ayarlamak mı gerekiyor.
sadece klavyenin üstündeki tuşlar fransızca pc de türkçe kullana bilirsin

JANEH

80+ Bronze
alınmaz arkadaşlar redragon 900 tl lere iniyor indirimlerde daha kasım ayı inidirmlerinden bahsetmiyorum bile kesinlikle alınmamalı bu tür mallar ben zamanında aldım 6 7 kullandıktan sonra shift tuşu iptal oldu garanti muhabbetine girimedim çünkü yazları kullanabiliyordum zamanında pc yi

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,563
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
İNDİRİM PAYLAŞIMLARI, MİNİNG, GAMİNG PC BİLEŞENLERİ
Klavye geldi şu anlık çok güzel parasını fazlasıyla hakediyor fakat uzun kullanımda ne olur bilemem amazondan alındığı için o da sıkıntı değil
Bi foto atabilirmisin Kerem

Top Bottom