Neler Yeni

Rampage kablosuz kullanan varmı

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Batuhan Çeker
bunu kullanan var mı arkadaşlar iyi mi? birde havit fuxi 3 le farkı varmı tipide aynı :)

Clayz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
656
İsim
yunusemre
bunu kullanan var mı arkadaşlar iyi mi? birde havit fuxi 3 le farkı varmı tipide aynı :)
sakın alma arkadasım aldı ıgrenc dırek sarardı ayrıyetten sol tarafındada sorun cıktı zaman gecınce

Eymenzz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Eymenarthur
https://www.amazon.com.tr/Gamenote-...diUxkPyx_XLjGriCWyognhJT1kTy_2N0oN_NuRxhZVZ3w bu var hem rampage daha ucuz hemde daha iyidir

Clayz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
656
İsim
yunusemre
hocam performansta normal bır kulaklıktan ne beklıyorsan o ama cıdden rampageden ne beklenır bılemem ayrıca fuxıde onun bır tık benzerı bu fıyatlarda kablosuz dusunmek pek saglıklı olmayabılır ılerıde
anladım performans ile ilgili bilgi varmı peki :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Batuhan Çeker
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam performansta normal bır kulaklıktan ne beklıyorsan o ama cıdden rampageden ne beklenır bılemem ayrıca fuxıde onun bır tık benzerı bu fıyatlarda kablosuz dusunmek pek saglıklı olmayabılır ılerıde
fuxi yi deneyimledim sadece 30 dakika çok boğuk sesi vardı geri gönderdim oyüzden sordum tip olarak aynı özellikleride hemen hemen aynı gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

aman fuxi uzak dursun :D

Clayz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
656
İsim
yunusemre
fuxi yi deneyimledim sadece 30 dakika çok boğuk sesi vardı geri gönderdim oyüzden sordum tip olarak aynı özellikleride hemen hemen aynı gibi
fuxıyı begenmedıysen rampagede senı aynı hayal kırıklıgına ugratabılır benzer urunler

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Batuhan Çeker
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
fuxıyı begenmedıysen rampagede senı aynı hayal kırıklıgına ugratabılır benzer urunler
dediğim gibi tip okey ama ses kalitesi çok boğuktu gönderdim teşekkürler yorumun için

Eymenzz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Eymenarthur
Mesaj otomatik birleştirildi:

aman fuxi uzak dursun :D
bence ürün nasıl sormak yerine maks bütçenizi yazıp kulaklık onerisi için konu açın daha hızlı cevap bulursunuz

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Batuhan Çeker
sordum onuda seçenek çok yok kablosuz için cloud3 - razer braccuda - corsair elite söylediler @Eymenzz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,168
Üyeler
163,792
Son üye
QualityController
Top Bottom