Rampage KB-R105 EXHERO vs. GamePower Saber vs. GamePower Warlock

Reaksiyon skoru
25
donanım arşivinin youtube kanalında tanıtıldığını gördüğüm 3 klavyenin arasında kaldım. Üçüde birbirinden güzel olduğu için karar veremedim fikirlerinizi verirmisiniz?
1. Rampage KB-R105 EXHERO RGB Outemu Blue Switch Gaming Klavye n11 üzerinde 430 lira o yüzden bu ürünler arasında
2. Gamepower Saber RGB Blue Switch Mekanik Klavye

3. Gamepower Warlock Kırmızı Switch Mekanik Klavye
aralarında özellik olarak en uzak ve fiyat olarak en yakın olduğum klavye 3. ama verdiğim paraya değsin istiyorum bu klavyeleri aktif olarak kullanan arkadaşlar artı ve eksi yönlerini yazabilirmi

Gamepower Warlock Tercih ederim bende var diye gayet iyi hiçbir sorun yok :)

3 seçenek arasından Red Switch olduğu için Warlock öneririm.

donanım arşivinin youtube kanalında tanıtıldığını gördüğüm 3 klavyenin arasında kaldım. Üçüde birbirinden güzel olduğu için karar veremedim fikirlerinizi verirmisiniz?
1. Rampage KB-R105 EXHERO RGB Outemu Blue Switch Gaming Klavye n11 üzerinde 430 lira o yüzden bu ürünler arasında

aralarında özellik olarak en uzak ve fiyat olarak en yakın olduğum klavye 3. ama verdiğim paraya değsin istiyorum bu klavyeleri aktif olarak kullanan arkadaşlar artı ve eksi yönlerini yazabilirmi
Saber RGB ve Warlock kullanım ikisindede D veya W tuşu tutukluluk yapıyordu şansa bağlı

saber rgb al bence bilek desteğinden çok tasarıma önem veriyorsan gaming gecesinde 289₺ ye düşüyor WARLOCK alma switchlerinde sorun yaşayan büyük bir kitle var GAMEPOWER KATANA ya da bakabilirsin hem rgb hemde bilek desteği var klavyeye su filan dökerim diye korkarsan katana suya karşı dayanıklı ama GAMEPOWER CALYPSO ışıkları sönük dursa bile su geçirmez olması ve tuşlarının optik mekanik olması büyük bir artı

Geri