olur valla, donanım arşivide pc hocası da inceledi, ikiside böyle bi özellik yok demişti, yenilenmiş herhaldeEvet kanka yazılımından ayarlayabiliyorsun ss'ini atmamı ister misin ?
Bilmiyorum, atacağım bekle.olur valla, donanım arşivide PC hocası da inceledi, ikiside böyle bi özellik yok demişti, yenilenmiş herhalde
Güzel inceleme imiş bende almayı düşünüyorum bir sorun var mı şu an?Rampage KB-R96 ULTIMATE Optical Switch Full RGB Mekanik Klavye
-Dostlar klavyede fabrikasyon olarak Türkçe harfler bulunuyor ve bence bu klavyenin büyük bir artısı,
-Klavye RGB ve yazılımı mevcut yazılımından tuşlara farklı istediğiniz renkleri atayabiliyorsunuz,
-Bilek desteğini çıkartmadan kullanıyorum ama çıkartmak isterseniz tornovida ile çıkartabilirsiniz gibi geldi bana, klavyenin bilek desteği katlanabiliyor,
-Klavyenin yanındaki Ledler gayet güzel ve klavyenin Ledleri bana çok kaliteli geldi,
-Caps Lock, Scroll Lock, Windows Tuşu (kilitlendiği zaman), Num Lock tuşları aktif hale getirildiğinde tuşun rengi beyaz renge dönüyor aktif olduğunu o şekilde anlayabiliyoruz,
-Klavyenin sesi gayet güzel çıkıyor ve Optik Switch olması bence büyük bir artı,
-Klavyenin kullanımı gayet rahat ve yazı yazması bana gayet keyif veriyor
-Klavyenin özelliklerinde su geçirmediği yazıyor bence gayet iyi bir artısı, (Denemedim)
Alıntıyı görüntüle
Not: Klavye hakkında merak ettiklerinizi yazabilirsiniz.
En yakın zamanda almayı düşünüyorum keşke bir indirim olsa.Hiçbir sorun yok bende merak ettiğin bir şey varsa sorabilirsin.
eline sağlık güzel inceleme olmuşRampage KB-R96 ULTIMATE Optical Switch Full RGB Mekanik Klavye
-Dostlar klavyede fabrikasyon olarak Türkçe harfler bulunuyor ve bence bu klavyenin büyük bir artısı,
-Klavye RGB ve yazılımı mevcut yazılımından tuşlara farklı istediğiniz renkleri atayabiliyorsunuz,
-Bilek desteğini çıkartmadan kullanıyorum ama çıkartmak isterseniz tornovida ile çıkartabilirsiniz gibi geldi bana, klavyenin bilek desteği katlanabiliyor,
-Klavyenin yanındaki Ledler gayet güzel ve klavyenin Ledleri bana çok kaliteli geldi,
-Caps Lock, Scroll Lock, Windows Tuşu (kilitlendiği zaman), Num Lock tuşları aktif hale getirildiğinde tuşun rengi beyaz renge dönüyor aktif olduğunu o şekilde anlayabiliyoruz,
-Klavyenin sesi gayet güzel çıkıyor ve Optik Switch olması bence büyük bir artı,
-Klavyenin özelliklerinde su geçirmediği yazıyor bence gayet iyi bir artısı, (Denemedim)
Alıntıyı görüntüle
Teşekkür ederim.eline sağlık güzel inceleme olmuş
Bende indirim kuponu vardı ben 1 ay önce 400TL'ye almıştım.En yakın zamanda almayı düşünüyorum keşke bir indirim olsa.
Nasıl edinmiştin ?Teşekkür ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bende indirim kuponu vardı ben 1 ay önce 400TL'ye almıştım.
Hocam uzun kullanımda sonuçlar nasıl ?Rampage KB-R96 ULTIMATE Optical Switch Full RGB Mekanik Klavye
Alıntıyı görüntüle
Ben memnunum bir sıkıntı yaşamadım.Hocam uzun kullanımda sonuçlar nasıl ?
Bazı kişiler sırf Rampage olduğu için gömüyorlardı. Rampage asla almam, kalitesiz vs.
Uzun zamandır istiyordum klavyeyi bugün sipariş verdim ama kuşkularım var.
Memnum musunuz ?
Anladım hocam. Yarın kargo gelecek sonunda kavuşucamBen memnunum bir sıkıntı yaşamadım.