Neler Yeni

İnceleme Rampage KB-R96 Ultimate İnceleme

Fr4nk1e

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,592
İsim
Mehmet Ali
olur valla, donanım arşivide PC hocası da inceledi, ikiside böyle bi özellik yok demişti, yenilenmiş herhalde
Bilmiyorum, atacağım bekle.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekran Alıntısı.PNG

@crazyonion

RTX 7090Ti

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,601
İsim
......
Rampage KB-R96 ULTIMATE Optical Switch Full RGB Mekanik Klavye

-Dostlar klavyede fabrikasyon olarak Türkçe harfler bulunuyor ve bence bu klavyenin büyük bir artısı,
-Klavye RGB ve yazılımı mevcut yazılımından tuşlara farklı istediğiniz renkleri atayabiliyorsunuz,
-Bilek desteğini çıkartmadan kullanıyorum ama çıkartmak isterseniz tornovida ile çıkartabilirsiniz gibi geldi bana, klavyenin bilek desteği katlanabiliyor,
-Klavyenin yanındaki Ledler gayet güzel ve klavyenin Ledleri bana çok kaliteli geldi,
-Caps Lock, Scroll Lock, Windows Tuşu (kilitlendiği zaman), Num Lock tuşları aktif hale getirildiğinde tuşun rengi beyaz renge dönüyor aktif olduğunu o şekilde anlayabiliyoruz,
-Klavyenin sesi gayet güzel çıkıyor ve Optik Switch olması bence büyük bir artı,
-Klavyenin kullanımı gayet rahat ve yazı yazması bana gayet keyif veriyor
-Klavyenin özelliklerinde su geçirmediği yazıyor bence gayet iyi bir artısı, (Denemedim)
Alıntıyı görüntüle

Not: Klavye hakkında merak ettiklerinizi yazabilirsiniz.
Güzel inceleme imiş bende almayı düşünüyorum bir sorun var mı şu an?

Xpertronic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
801
İsim
İlker Palalı

-Dostlar klavyede fabrikasyon olarak Türkçe harfler bulunuyor ve bence bu klavyenin büyük bir artısı,
-Klavye RGB ve yazılımı mevcut yazılımından tuşlara farklı istediğiniz renkleri atayabiliyorsunuz,
-Bilek desteğini çıkartmadan kullanıyorum ama çıkartmak isterseniz tornovida ile çıkartabilirsiniz gibi geldi bana, klavyenin bilek desteği katlanabiliyor,
-Klavyenin yanındaki Ledler gayet güzel ve klavyenin Ledleri bana çok kaliteli geldi,
-Caps Lock, Scroll Lock, Windows Tuşu (kilitlendiği zaman), Num Lock tuşları aktif hale getirildiğinde tuşun rengi beyaz renge dönüyor aktif olduğunu o şekilde anlayabiliyoruz,
-Klavyenin sesi gayet güzel çıkıyor ve Optik Switch olması bence büyük bir artı,
-Klavyenin özelliklerinde su geçirmediği yazıyor bence gayet iyi bir artısı, (Denemedim)
Alıntıyı görüntüle

eline sağlık güzel inceleme olmuş

Fr4nk1e

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,592
İsim
Mehmet Ali

Lawrence

80+ Bronze

Alıntıyı görüntüle

Hocam uzun kullanımda sonuçlar nasıl ?

Bazı kişiler sırf Rampage olduğu için gömüyorlardı. Rampage asla almam, kalitesiz vs.

Uzun zamandır istiyordum klavyeyi bugün sipariş verdim ama kuşkularım var.

Memnum musunuz ?

Fr4nk1e

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,592
İsim
Mehmet Ali
Hocam uzun kullanımda sonuçlar nasıl ?

Bazı kişiler sırf Rampage olduğu için gömüyorlardı. Rampage asla almam, kalitesiz vs.

Uzun zamandır istiyordum klavyeyi bugün sipariş verdim ama kuşkularım var.

Memnum musunuz ?
Ben memnunum bir sıkıntı yaşamadım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,864
Üyeler
164,738
Son üye
soloqqer
Top Bottom