Neler Yeni

Rampage klr 99 aldığım koltuk sorunları

Xelushy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Tuna akbulut
İlk öncelikle şok a 24 mart ta gelen koltuk u satın aldım 1100 tl fiyatı vardı çok kapsamlı bi reklam çalışması yapmışlar bütün tanıtım yapan youtuber lara koltuğu göndermişler ve hepsini izledim ve hepsi de koltuğun sadece iyi yönlerini söylediğini farkettim 1100 tl para verdim ve size aldığım koltuğu anlatıyım
1-Koltuk yamuk nedenini anlamadığım şekilde koltuk sola doğru yatık bazı insanlarda bu sorunu yaşamış
2- mekanizmanın gözükmemesi için gönderilen plastik ler uymuyor uymuyor dediğim vida yerini yanlış delmişler ve plastik ile uyuşmuyor
3- 3d hareketli kol dedikleri kol çok saçma bi şekilde rüzgar la bile hareket ediyor aşşağı yukarı indirceğimiz tuşu çok sert yapmışlar baş parmağımı kullanmadan hareket ettiremiyorum
4- Kendi sitesinde yazdığı yumuşak dedikleri yastık içine çok sert bir sünger koymuşlar
5-Koltuğu ilk açtığımda altlarından ipler sarkıyordu altını bildiğin uçurtma ipi ile birleştirmişler
6-Sonuç olarak bu koltuklarda fabrika hatası var yani koltuk otomatik olarak yanlış yapılıyor ve normal insan eli düzeltme yapılıyor kendi sitesinde bile koltuk yamuk bu kadar kötü bi koltuk olamaz bundan şunu çıkarttım ki ucuz olan şeyi almayacaksın 300 400 üstüne koyup kaliteli bir şey olucaksın iade etmeye çalıştığımda iade de olmadı müşteri hizmetleri cevap vermiyor şikayet var a yazdım görüldü attılar cidden markadan soğudum
Mesaj otomatik birleştirildi:

:d

Ekler

• resim_2021-03-25_235812.png
    resim_2021-03-25_235812.png
    439.8 KB · Hit: 153

onlinedoktor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Mustafa Karadeniz
Fiyatı bence bir koltuk için ucuz değil hocam :)

Roche

80+ Bronze
Hocam sanırım Şok'tan gelen koltuklarda sorun var. Sadece Şok'taki koltuklarda sorun olduğuna dair bir kaç yazı okumuştum.

aLoNeDarK33

80+ Bronze
İlk öncelikle şok a 24 mart ta gelen koltuk u satın aldım 1100 TL fiyatı vardı çok kapsamlı bi reklam çalışması yapmışlar bütün tanıtım yapan youtuber lara koltuğu göndermişler ve hepsini izledim ve hepsi de koltuğun sadece iyi yönlerini söylediğini farkettim 1100 TL para verdim ve size aldığım koltuğu anlatıyım
1-Koltuk yamuk nedenini anlamadığım şekilde koltuk sola doğru yatık bazı insanlarda bu sorunu yaşamış
2- mekanizmanın gözükmemesi için gönderilen plastik ler uymuyor uymuyor dediğim vida yerini yanlış delmişler ve plastik ile uyuşmuyor
3- 3d hareketli kol dedikleri kol çok saçma bi şekilde rüzgar la bile hareket ediyor aşşağı yukarı indirceğimiz tuşu çok sert yapmışlar baş parmağımı kullanmadan hareket ettiremiyorum
4- Kendi sitesinde yazdığı yumuşak dedikleri yastık içine çok sert bir sünger koymuşlar
5-Koltuğu ilk açtığımda altlarından ipler sarkıyordu altını bildiğin uçurtma ipi ile birleştirmişler
6-Sonuç olarak bu koltuklarda fabrika hatası var yani koltuk otomatik olarak yanlış yapılıyor ve normal insan eli düzeltme yapılıyor kendi sitesinde bile koltuk yamuk bu kadar kötü bi koltuk olamaz bundan şunu çıkarttım ki ucuz olan şeyi almayacaksın 300 400 üstüne koyup kaliteli bir şey olucaksın iade etmeye çalıştığımda iade de olmadı müşteri hizmetleri cevap vermiyor şikayet var a yazdım görüldü attılar cidden markadan soğudum

bende gördüğümde şoktaki koltuklar sorunlu diyorlardı o yüzden çok haklısınız ya 700 tl ye terletmeyen ofis koltuğu alacaksın yada 1500 1600 tl bayılıp kaliteli bişeyler alıcaksın çünkü nedense ben rampagenin ürünlerini biraz kalitesiz buluyorum (BU BENİM ŞAHSİ DÜŞÜNCEM)

Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
İsmail Özçakal
İlk öncelikle şok a 24 mart ta gelen koltuk u satın aldım 1100 TL fiyatı vardı çok kapsamlı bi reklam çalışması yapmışlar bütün tanıtım yapan youtuber lara koltuğu göndermişler ve hepsini izledim ve hepsi de koltuğun sadece iyi yönlerini söylediğini farkettim 1100 TL para verdim ve size aldığım koltuğu anlatıyım

1- bende aynı koltuğu aldım benim koltuk yamuk değil
2-Plastikleri bir vidayı takıp diğerini zorlayarak takabiliyorsunuz
3- Kollar hareketli olmasa daha iyi olurdu
4- Süngerlerde bel yastığı sertlik konusunda pek sorun çıkarmıyor boyun yastığı çok sert
5,6- Herhalde tüm ürünler üretimden hatalı olduğu için şokta satıyorlar

Bonus: Koltukta arkaya yaslanınca aşırı ses geliyor sizede tavsiyem 500 tl daha biriktirin bunuda letgoda 1000 TL'ye satıp yerine calitte gibi güzel bir marka alabilirsiniz

haklısın hocam yani şey demek istedim oyuncu koltukları arasında 1100 e bulamassın
875 Tl'ye Xrancer Boss alabilirsiniz forumda bir arkadaş çok güzel bir inceleme yapmış isterseniz onuda okuyun

Fiyatı bence bir koltuk için ucuz değil hocam :)
bencede çünkü 750 TL'ye de oyuncu koltuğu bulunabiliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,295
Üyeler
161,836
Son üye
Mertsy
Top Bottom