Neler Yeni

Rampage markası neden bu kadar kalitesiz

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
kötü markanın 40 yılda bir çıkardığı iyi ürünleri var diye o markanın kötü olduğu gerçeği değişmiyor ayrıca o iyi ürünleri de olası bir problemde rampage servisiyle muhattap edecek bunu unutmayın corsair cooler master gibi bir firmadan destek almak var bir de rampage gibi markalardan destek almak var
Bir Rampage'i aldığın fiyata bak sonra Corsair'i aldığın fiyata bak karşılaştırmak o kadar mantıksız ki. Mercedesle egea'yı kıyaslamak gibi.

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,499
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih, Teknoloji, Müzik, Psikoloji, Felsefe
Instagram
@haris4era
Twitter
lrearis
Discord
aster4era
arkadaşlar neden bu kadar kalitesiz
Çoğu şeyi kalitesiz falan değil 60 TL'ye aldığım klavyesine kaç kere su döktüm 2, 3 sene falan çok rahat idare etti aynı şekilde mouseleride ucuza almış olmama rağmen uzun bir süre idare etti modele göre yargılayın markaya göre yargılayacaksanız turbox gibi markaları o şekilde yargılayın

GolDunEll

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Yunus Aygül
1 2 yıldır kb-r81 ve alpha x'i kullanıyorum memnunum bir sorunlarını görmedim :)

bana beko derler

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Bir Rampage'i aldığın fiyata bak sonra Corsair'i aldığın fiyata bak karşılaştırmak o kadar mantıksız ki. Mercedesle egea'yı kıyaslamak gibi.
zaten ikisinin kalitesi aynı olsa aynı para olurlardı öyle de düşünebilirsin çok basit o adamlar mal mı da aynı kalite ürünü ucuza satsınlar

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
zaten ikisinin kalitesi aynı olsa aynı para olurlardı öyle de düşünebilirsin çok basit o adamlar mal mı da aynı kalite ürünü ucuza satsınlar
Zaten o yüzden Rampage ucuz ya o yüzden Corsair ile kıyaslayamazsın aynı sınıfta olan markalarla kıyaslarsın.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,176
İsim
Mert Can Ergün
kalitesiz değil ki psuları bile sağlam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular