Neler Yeni

Yardım Rampage Zenith Pro Alınır mı ?

Shadout

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Ali Tarık
Wraith de
VXE R1 SE alabilir siniz ama
Ömürlük olsun abi 1 kere alim birdaha almayım diyorsan VXE MID R al 2.000 tl şuan 8K Hz onu dışında bu fiyata başka aklıma gelmiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

MAD R pardon
Ucuz yollu kablosuz çözüp ilerde viper v3 pro tarzı bir şey almayı düşünüyorum.

Shadout

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Ali Tarık
Kullanan yok mu ya bu fareyi

frqn

80+
Bu fiyata bu ürün çok iyi arkadaşlar, dareu a950 klonu bir ürün a950 4k var bende sorunsuz ve sizi uzun yıllar götürür. Fırylevel z1 gibi mouselar ile kıyaslamayın, mad r ın fiyatıda güzel ama uzun süre gitmez o mouse.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Alperen
Merhaba, alttaki fareyi almayı düşünüyorum. Kullanan var mı ? Önerir misiniz ? Fiyatı indirimle 1600 TL ye kadar düştü.
Furylevel Z1 ile karşılaştırdığımda bu biraz daha iyi duruyor gerek 4k desteği olsun gerek mcu olsun. Tek eksi olarak dongle yok diyorlar, benim için çok önemli değil ama onu başka bir dongle ile kullanabiliyor muyuz ? Bir fikrim olmadığı için danışmak istedim.
Rampage olduğu için biraz kararsızım. Abdullah abinin incelemesine göre gayet güzel ki sponsorlu bile olsa kalitesiz ürün inceleyeceğini düşünmüyorum.
Bu fiyat civarında bu tarz özellikleri olan farklı fareler de önerebilirsiniz.

Fiyat 1600

Fiyat 1399
Bence Furylevel alma ben aldım kalitesi kötü oldugu için iade edip indirimden rempage
Merhaba, alttaki fareyi almayı düşünüyorum. Kullanan var mı ? Önerir misiniz ? Fiyatı indirimle 1600 TL ye kadar düştü.
Furylevel Z1 ile karşılaştırdığımda bu biraz daha iyi duruyor gerek 4k desteği olsun gerek mcu olsun. Tek eksi olarak dongle yok diyorlar, benim için çok önemli değil ama onu başka bir dongle ile kullanabiliyor muyuz ? Bir fikrim olmadığı için danışmak istedim.
Rampage olduğu için biraz kararsızım. Abdullah abinin incelemesine göre gayet güzel ki sponsorlu bile olsa kalitesiz ürün inceleyeceğini düşünmüyorum.
Bu fiyat civarında bu tarz özellikleri olan farklı fareler de önerebilirsiniz.

Fiyat 1600

Fiyat 1399
Bence Furylevel level alma ben aldım kalitesi kötü oldugu için iade edip indirimden

Rampage Zenith Pro aldım ve bu çok çok daha güzel ve kaliteli​

Shadout

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Ali Tarık
Bence Furylevel alma ben aldım kalitesi kötü oldugu için iade edip indirimden rempage

Bence Furylevel level alma ben aldım kalitesi kötü oldugu için iade edip indirimden

Rampage Zenith Pro aldım ve bu çok çok daha güzel ve kaliteli​

Ne zamandır kullanıyorsun usta

Shadout

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Ali Tarık
Ürün bugün elime geçti ilk izlenim olarak kesinlikle eski rampage ürünleriyle uzaktan yakından alakası yok. 4k sıkıntısız çalışıyor. Görüntü ve malzeme kalitesi açısından üst segmentlerin altında kalır yanı yok. Sağdan soldan sıktığımda esneme ve çatırdama sesleri olmuyor. Tek eksi yanı uygulaması. Evet her türlü ayar yapılabiliyor ama açıklamaları güzel değil ve biraz daha göze hitap eden bir uygulama yapsalar çok daha iyi olacaktır. Belki açıklama kullanım kılavuzunda falan vardır ona bakmadım. 1600 TL ye aldım bu fiyata beyaz ve bu özelliklerde fare bulması biraz zor. Z1 var ama bu ondan daha iyi özelliklere sahip. Alacak arkadaşlara öneririm. İlk izlenim olarak benden geçti.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,605
Üyeler
164,030
Son üye
yipyipss
Top Bottom