Neler Yeni

Rampage neden sevilmiyor?

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,524
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Rampage klavye kullanıyorum 1 kez tamire gitti yenisiyle değiştirdiler.

Rampage kulaklık kullanıyorum bass'ları çok güzel ve ses kasması da harika kullanım tarzım yüzünden kablosu değiştirildi

Telefonda farklı bir kulaklık kullanıyorum onda da uzun kullanımda kulak ağrıması hariç sıkıntı yaşamadım

Rampage kasa+PSU kullanıyorum kasada şu anlık sorun yok fakat psu'dan ara ara fan sesi geliyor

Ne kötü ne de iyi diyebileceğim bir marka şu anda kullandığım ürünlerden en beğendiklerim klavye ve bilgisayarda kullandığım kulaklık

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,868
İsim
Hacı
Rampage ve Everest kullanıyorum memnunum.

Carl-S

80+ Gold
Marka bastıran ve bunu topluca satan onlarca marka var, internette herhangi bir marka basılmış ürünün orijinini 5 dk araştırırsan bulabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kaliteli kasalar da yapıyorlar, bütçe ve hedef kitleye göre kalite azalıp artabiliyor
Anladım hocam herhalde monster abra modelleri clevo kalitesiz modelleri yaptırıyor.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,650
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Anladım hocam herhalde monster abra modelleri clevo kalitesiz modelleri yaptırıyor.
Evet, kasa ve soğutma sistemi anlamında yetersiz olan N serisi Clevo kasaları kullanıyorlar

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Galax ekran kartı üretiyor sharkoon güç kaynağı üreticisi marka basmaları garib geldi bu marka basanlar bütçesi kısıtlı için yapılıyor herhalde.
Büyük markalar da dahil çoğu başka firmalara ürettiriyor. Çünkü maliyeti daha düşük. Kimse ürettirmek varken daha maliyetli olan kısmına fabrika açmaya girişmez. Önemli olan markanın nasıl bir bütçeyle nasıl bir ürün ürettirdiği.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
serkan
şu rampage ürün önerisi isteyene rampage hariç istediğini al kafasında takılanlar var sebebi nedir?
Ben de 2 yıldır smx r120 mouse unu kullanıyorum hiçbir sorun görmedim dönüşler clickler harika ele oturuyor zaten sol el mouse u simetrik. Yani ben de anlamadım neden rampage bu kadar yargılanıyor

Top Bottom