Neler Yeni

Rampage neden sevilmiyor?

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Sesi dışarı veriyor, ucuzken de performansına göre pahalı idi, ses kalitesi kötü, mikrofonu leş(düzelttiler mi bilmem ben aldığımda kötüydü), kulakları çok terletiyor.
Aldım iade ettim hatta Alıntıyı görüntüle
Bende fury x var kafamdayken bile hoparlör gibi ama zaten sesi AŞIRI fazla olan kulaklıklarda bu durum normal. Bu kulaklığın ses seviyesinden tam emin değilim fury x kadar değildir muhtemelen. Magnus V2 indiriminden alıp denedin mi bilmiyorum ama Magnus V2' nin sesi Fury X' in 10/1' i kadar falan

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,167
İsim
Burak Karadağ
Gamepower hakkında net fikrim yok üretim yapıyor olabilir çünkü yurtdışı bazlı bir marka. Gamebooster ise yine çoğunlukta marka basıyor veya marka basılmış ürünlere marka basıyor mesela iCUE 465x benzeri kasası İCUE 465x çakması yapan bir firmadan gelme.

Çakması gerçeğinden iyi bu arada :D
Haa GamePower demişken. Monster ürünlerinide gamepower üretiyor herhalde. Unlost pc olayında Abdullah söylemişti. Sadece monitör demişti.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,524
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz

Dejour

80+ Bronze

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Haa GamePower demişken. Monster ürünlerinide gamepower üretiyor herhalde. Unlost pc olayında Abdullah söylemişti. Sadece monitör demişti.
İkisi de başka bir firmanın ama ürünler ortak. 3 firma var 3 ürün var üçü de aynı kısaca.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,650
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Bende fury x var kafamdayken bile hoparlör gibi ama zaten sesi AŞIRI fazla olan kulaklıklarda bu durum normal. Bu kulaklığın ses seviyesinden tam emin değilim fury x kadar değildir muhtemelen. Magnus V2 indiriminden alıp denedin mi bilmiyorum ama Magnus V2' nin sesi Fury X' in 10/1' i kadar falan
Yok yok direk sesi dışarı veriyor yükseklikten değil, bende de drop plus var o da dışarı veriyor ama %30-40'tan sonra vermeye başlıyor. R81 direk hoparlör olarak tasarlanmış galiba baya baya kulağıma değil de dışarı veriyodu sesi :D

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,524
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Quanta; Asus, Casper gibi markalara da üretiyordu desem :D
Zaten :D HP, Apple, Acer de var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yok yok direk sesi dışarı veriyor yükseklikten değil, bende de drop plus var o da dışarı veriyor ama %30-40'tan sonra vermeye başlıyor. R81 direk hoparlör olarak tasarlanmış galiba baya baya kulağıma değil de dışarı veriyodu sesi :D
O zaman rahattır. Bende JD 710 vardı o az sesine rağmen veriyodu fury x aynı seste hiç vermiyor ama fury x sıkıyor. 710 kullandığım en rahat kulaklık Kizaru gibi.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,524
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Hannstar var mesela, yine Dell, Acer gibi dünya devi markalara üretim yapıyor. Yani aslında burada bizim ağzımızın suyunun aktığı markaların bir çoğu üretim yaptırıyor :D

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,650
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Zaten :D HP, Apple, Acer de var
Mesaj otomatik birleştirildi:

O zaman rahattır. Bende JD 710 vardı o az sesine rağmen veriyodu fury x aynı seste hiç vermiyor ama fury x sıkıyor. 710 kullandığım en rahat kulaklık Kizaru gibi.
Arkadaştan airpods pro max ve arctis 9x denemiştim, onlardan rahatını görmedim

Top Bottom