Tahminimce tongfang kasa olabilir.MSI laptopları da bir ara başka bir marka üretiyordu haberin olsun
Tahminimce tongfang kasa olabilir.MSI laptopları da bir ara başka bir marka üretiyordu haberin olsun
Bende fury x var kafamdayken bile hoparlör gibi ama zaten sesi AŞIRI fazla olan kulaklıklarda bu durum normal. Bu kulaklığın ses seviyesinden tam emin değilim fury x kadar değildir muhtemelen. Magnus V2 indiriminden alıp denedin mi bilmiyorum ama Magnus V2' nin sesi Fury X' in 10/1' i kadar falanSesi dışarı veriyor, ucuzken de performansına göre pahalı idi, ses kalitesi kötü, mikrofonu leş(düzelttiler mi bilmem ben aldığımda kötüydü), kulakları çok terletiyor.
Aldım iade ettim hatta Alıntıyı görüntüle
Haa GamePower demişken. Monster ürünlerinide gamepower üretiyor herhalde. Unlost pc olayında Abdullah söylemişti. Sadece monitör demişti.Gamepower hakkında net fikrim yok üretim yapıyor olabilir çünkü yurtdışı bazlı bir marka. Gamebooster ise yine çoğunlukta marka basıyor veya marka basılmış ürünlere marka basıyor mesela iCUE 465x benzeri kasası İCUE 465x çakması yapan bir firmadan gelme.
Çakması gerçeğinden iyi bu arada
Yok o değildi galiba marka.Tahminimce tongfang kasa olabilir.
Quanta Computer.Tahminimce tongfang kasa olabilir.
R63 Stage klavye harika (Rampage)Genellikle ürünleri kalitesiz diye biliyorum.
Bazı modeller kaliteli olabilir
İkisi de başka bir firmanın ama ürünler ortak. 3 firma var 3 ürün var üçü de aynı kısaca.Haa GamePower demişken. Monster ürünlerinide gamepower üretiyor herhalde. Unlost pc olayında Abdullah söylemişti. Sadece monitör demişti.
Yok yok direk sesi dışarı veriyor yükseklikten değil, bende de drop plus var o da dışarı veriyor ama %30-40'tan sonra vermeye başlıyor. R81 direk hoparlör olarak tasarlanmış galiba baya baya kulağıma değil de dışarı veriyodu sesiBende fury x var kafamdayken bile hoparlör gibi ama zaten sesi AŞIRI fazla olan kulaklıklarda bu durum normal. Bu kulaklığın ses seviyesinden tam emin değilim fury x kadar değildir muhtemelen. Magnus V2 indiriminden alıp denedin mi bilmiyorum ama Magnus V2' nin sesi Fury X' in 10/1' i kadar falan
Quanta; Asus, Casper gibi markalara da üretiyordu desemQuanta Computer.
Zaten HP, Apple, Acer de varQuanta; Asus, Casper gibi markalara da üretiyordu desem
O zaman rahattır. Bende JD 710 vardı o az sesine rağmen veriyodu fury x aynı seste hiç vermiyor ama fury x sıkıyor. 710 kullandığım en rahat kulaklık Kizaru gibi.Yok yok direk sesi dışarı veriyor yükseklikten değil, bende de drop plus var o da dışarı veriyor ama %30-40'tan sonra vermeye başlıyor. R81 direk hoparlör olarak tasarlanmış galiba baya baya kulağıma değil de dışarı veriyodu sesi
Casper demeyin kusacağımQuanta; Asus, Casper gibi markalara da üretiyordu desem
Arkadaştan airpods pro max ve arctis 9x denemiştim, onlardan rahatını görmedimZaten HP, Apple, Acer de var
Mesaj otomatik birleştirildi:
O zaman rahattır. Bende JD 710 vardı o az sesine rağmen veriyodu fury x aynı seste hiç vermiyor ama fury x sıkıyor. 710 kullandığım en rahat kulaklık Kizaru gibi.